Zülfü Livaneli, 50. Sanat Yılını ÇABA Derneği Organizasyonuyla Kutluyor

Abone Ol :

Zülfü Livaneli, 50. Sanat Yılını ÇABA Derneği Organizasyonuyla Kutluyor

ÇABA Derneği, bu akşam   Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi (PSM)’nde  görkemli bir yardım konseri düzenlemeye hazırlanıyor. Konserde Zülfü Livaneli ve ona eşlik edecek bir çok sanatçı, şarkılarını bu kez çocuklar için söyleyecek.

Müziği ile ulusal ve uluslararası birçok ödül alan ve eserleri onlarca yerli ve yabancı sanatçı tarafından yorumlanan Zülfü Livaneli, müzikle 50. yılını ÇABA Derneği organizasyonuyla düzenlenen bir konserle kutluyor.

50 yıla, milyonlarca insanın dilinde plesenk olan ezgiler sığdıran Zülfü Livaneli’yi bu özel gecede sanatçı dostları da yalnız bırakmayacak. Demet Akbağ, Funda Arar, Kardeş Türküler, Kenan Doğulu, Kubat, Linet, Nükhet Duru, Sezen Aksu, Sıla, Yaşar, Yeni Türkü, Yonca Lodi gibi müzik dünyasının önde gelen isimleri, Turhan Yükseler orkestrası eşliğinde Zülfü Livaneli’nin şarkılarıyla, usta müzisyenin 50. yıl heyecanını paylaşacak. Türk Sanat Müziği'nin sevilen isimlerinden Bekir Ünlüataer ve Melihat Gülses de gecede sahneye çıkacak sanatçılar arasında yer alacak. Gecede Zülfü Livaneli’nin bir şarkısını da yaşları 6 ile 19 arasında değişen 60 çocuktan oluşan Çocuk Kalbim Seni Söyler korosu seslendirecek.
“Livaneli 50. Yıl Bir Kuşaktan Bir Kuşağa” konseri, 8 Kasım Salı akşamı Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Geliri ÇABA Derneği’ne bağışlanacak konserin biletleri; ÇABA Derneği’nden temin edilebiliyor.


Geliri ÇABA Derneği’ne bağışlanacak  “Livaneli 50. Yıl Bir Kuşaktan Bir Kuşağa” konseri, bugün  saat 20:30’da Kral Pop Tv ve Kral Tv ortak canlı yayınında ekranlarını gelecek. Zülfü Livaneli’nin 50’inci sanat yılını kutlayacağı bu muhteşem konser Kral Grubunun Facebook hesaplarından da canlı izleyebilirsiniz.

Etiketler: 0

Abone Ol :