Cengiz İmren : "Şarkılarımı Halka Yazıyorum"

Abone Ol :

Cengiz İmren :

Cengiz İmren, Ulus'daki stüdyoda yeni şarkısı "Ağa Mısın Paşa Mısın?" hakkında konuştu. İmren, "Benim şarkılarımda gönderme oluyor genelde, üzerine alınmak isteyen alınabilir. Ama halka yazıyorum şarkılarımı. Göz önünde olmayı yıllardır pek istemiyorum. Bundan sonra varız." dedi.

Yoğun sahne çalışmalarının başladığını söyleyen Cengiz İmren, "Sahneci bir adamım, sahneleri çok severim. Beste yapıp şarkı yazınca mutlu oluyorum. Artık karar verdik, ayda 1 şarkı çıkaracağız. Almanya'da klip çekimi yaptık, klibin ortasında sevgili yönetmenim en önemli yere geliyoruz dedi. Burda bana hanımefendinin ayaklarını yıkayacaksın dedi. Nasıl dedim? Ama hazırlamışlar, leğen falan. Bana sen sevgi adamı değil misin dedi ve en can alıcı yerinden vurdu. Hani kadınlar çiçekti dedi bana. Bu güne kadar hiç bir kadının ayağını yıkamadım, ayağım kırıkken 4 ay yattım tedavi amaçlı yıkadılar. Ama insan sevdiğinin ayağını yıkamış ne olacak ki? Anneme olan saygımdan dolayı, Türkiye'de ilk defa belki de ben bir kadının ayağını yıkadım." dedi.

"GENÇ KARDEŞLERİMİZ ÇOK BAŞARILI"

Son dönemdeki rapçi furyası hakkında Cengiz İmren, "Genç kardeşlerimiz çok başarılı. Blok3'ün yapımcısı beni lansmana davet etti. Bir rap şarkısı düeti düşünüyorum. Semicenk de benim şarkılarımı hep söyler. Onlar da beni sever sağ olsunlar" diye konuştu.

Etiketler:

Abone Ol :