ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günlerinde Rekor Ziyaretçi!

Abone Ol :

ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günlerinde Rekor Ziyaretçi!

14-16 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen, eğlence ve alışverişi buluşturan geleneksel ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri 15 bin’in üzerinde ziyaretçiyi ağırlayarak yeni bir rekorla sona erdi.

2 milyonu aşkın üyesine ayrıcalıklı bir dünya sunan yaşam tarzı uygulaması ZUBİZU tarafından gerçekleşen, 250’ye yakın butik markayı ziyaretçiler ile buluşturan etkinliği, aralarında; Dilek Türker, Emine Hataylı Han, Etel Baler, Ebru Akel, Emine Ün, Linet, Merve Kohen, Mithat Erdem, Erman Yerdelen, Mustafa Taviloğlu, Kaan Terzioğlu, Nedret Taciroğlu, Oğuz Çetin, Merve Boluğur, Nur Fettahoğlu, Nurdan Uzel, Seyla Ovadiya, Suzan Toplusoy, Tuba Ünsal, Tuğçe Postoğlu, İbrahim Kutluay, Tülin Şahin, Yelda Demirören, Yelda Elmas, Zeynep Demirel, Alpin Albayrak, Aslı-İlker Kızmaz, Beliz Bicaco, Benan Terzioğlu, Billur Saatçi, Ece Zaim, Elçin Dağlaroğlu, Esra Şahin, Fulya Gündoğdu, Füsun Kuran, Gülin Karabacak, Özlem Gülsoy, Hande Sezer Pekcan, İdil Fırat, Sibel Kerimoğlu, Lal Denizli, Nazlı Kayı, Nil Kalkavan, Derya Karagülle, Seren Serengil, Tuğba-Nuri Develi gibi ünlü isimlerin de olduğu 15 bin’den fazla kişi ziyaret etti.

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı’nın oyuncuları da ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’ni ziyaret edenler arasındaydı.

Etkinliğe Aslı Şen, Eda Kosif, Serra Türker, Serra Cerrahoğlu, Batya Kebudi, Bener Bengi, Ayfer Toprak, Gönül Madra ve Rabia Kurşun kendi markalarının stantlarıyla katıldı.

Axess, Wings ve Turkcell Platinum ana sponsorluğunda, Galerie Lafayette’in co-sponsorluğunda, Canan & İris Concept Events iş birliğiyle Volkswagen Arena’da gerçekleşen ZUBİZU Yılbaşı Alışveriş Günleri’nde etkinlik süresince Fenix, Monochrome ve Mezzaluna menüsündeki dünya lezzetlerini katılımcılar ile buluşturdu.

Ünlü isimler “Happy Hour” etkinliğinde buluştu

Stantları dolaşan ve alışveriş yapan konuklar günün yorgunluğunu, Mert Vidinli’nin davetiyle gerçekleşen happy hour’da attılar. Ünlü dj’ler Doğuş Çabakçor ve Engin Yelkenci’nin canlı performansı eşliğinde düzenlenen davette keyifli bir akşam geçirdiler.

Etiketler: 0

Abone Ol :