Zeynep Bastık,Ayfer'in Hayalini Gerçekleştirdi!

Abone Ol :

Zeynep Bastık,Ayfer'in Hayalini Gerçekleştirdi!

 

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 ve 7.6'lık depremlerin ardından sonrası 10 ilde çok büyük yıkım gerçekleşti. Binlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği felaket, Türkiye'yi adeta yasa boğdu. Ekipler, Kahramanmaraş'ta depremden 99 saat sonra 15 yaşındaki Ayfer'i ve 101'inci saatte 13 yaşındaki kardeşi Fatma'yı enkazdan sağ çıkardı. Enkazdan çıkan Ayfer'in ilk isteği ise duygulandırmıştı. 

15 yaşındaki Ayfer, Zeynep Bastık'ın Gül Beyaz Gül adlı şarkısını dinlemek istedi, dondurmayı özlediğini söyledi. Antalya Büyükşehir İtfaiye erleri Ayfer'e cep telefonundan açtıkları şarkıyı dinletti. Yoğun çabanın ardından Ayfer, enkazdan sağ salim çıkarıldı.

Ayfer ve kardeşinin mucize kurtuluşunun ardından şarkıcı Zeynep Bastık'tan açıklama gelmişti. Bastık şu ifadeleri kullanmıştı: Enkazdan çıkan Ayfer'in ilk isteği duygulandırmıştı! Zeynep Bastık, Ayfer'in hayalini gerçekleştirdi

"Ayfer'e ve kız kardeşine ulaştık. Ailesini, yakınlarını kaybettiğini öğrendik. Çok çok üzgünüm. En kısa sürede biraraya geleceğiz Ayfer ile. O şarkı, konser ne isterse...Kız kardeşiyle birlikte eğitim hayatları boyunca maddi ve manevi yanlarında olacağıma da söz veriyorum...Ayfer sayende tarifsiz duygular içindeyim. Sana ve kardeşine sarılmak için gün sayacağım."

 

Sanatçı, hastanede tedavisi süren Ayfer'le telefonla görüntülü görüşme de yaptı. Duygusal anların yaşadığı görüşmede Zeynep Bastık, Ayfer'e moral vermeye çalıştı.

Etiketler:

Abone Ol :