Zara'dan Bostancı'da Müzik Şöleni!

Abone Ol :

Zara'dan Bostancı'da Müzik Şöleni!

Zara, önceki akşam Kral FM medya sponsorluğunda Bostancı Gösteri Merkezi’nde konser verdi.

Zara, kendi albümlerinde yer alan eserlerin dışında söylediği şarkılarla Türk Müziği'nin efsane isimlerini de anmayı unutmadı. Müzikseverler için eşsiz bir repertuvar hazırlayan Zara, Andrea Bocelli ve Sarah Brightman’ın birlikte söylediği ‘Time To Say Goodbye’ ve dünyaca ünlü ‘Quizas’ şarkısını seslendirdi.

BOSTANCI’DA SÜRPRİZ DÜET

Zara’yı, Bostancı Gösteri Merkezi’nde dizideki oyuncu dostları da yalnız bırakmadı. Ünlü sanatçı ise bunu bir sürpriz ile tamamladı. Dizide eşini canlandıran Savaş Özdemir’i sahneye davet eden Zara, Özdemir ile birlikte ‘Gönül Dağı’ isimli türküyü seslendirdi. İkilinin performansı büyük alkış aldı.

'KENDİMLE YARIŞIYORUM'!

Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zara ‘İnsanın kendisi ile yarışması çok rastlanır bir şey değil ama ben kendimle yarışıyorum. Siz de birazdan repertuarı dinlediğinizde şahit olacaksınız. Dünyanın hemen hemen her yerinde konser veriyoruz ve orada söylediğimiz şarkıları buradaki müzikseverlere aktarmak istiyoruz. Çünkü madem müzik evrensel, madem bana evrensel müzik yorumcusu diyorsunuz o zaman bunun altını doldurmak gerektiğini düşünüyorum. 

‘Dünyaya müziğimizin ne kadar büyük, ne kadar köklü ve ne kadar evrensel olduğunu anlatmaya çalışıyoruz. Türk Halk ve Türk Sanat Müziği eserlerini klasik müzik platformunda veya dünyadaki senfoni orkestralarının bulundukları platformlarda seslendirdiğimizde müthiş tepkiler alıyoruz. Geçtiğimiz ay Vienna Classical Players ile İş Sanat  sahnesinde verdiğimiz konserlere Paris, Avusturya ve New York’ta devam edeceğiz.'

Etiketler: 0

Abone Ol :