Yok Artık 2 Kahkahasıyla Geliyor!

Abone Ol :

Yok Artık 2 Kahkahasıyla Geliyor!

İlkiyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan 'Yok Artık'  filminin ikincisi Kral Pop Medya sponsorluğunda  7 Ekim Cuma günü vizyona girmeden önce filmin oyuncuları ve basın mensuplarıyla buluştu.

Filmin yönetmeni Caner Özyurtlu ve oyuncular Zafer Algöz, Şebnem Bozoklu, Şahin Irmak, Onur Buldu, Cem Gelinoğlu, Yağmur Tanrısevsin, Berna Koraltürk, Bülent Çolak, Cihat Tamer ve yakınları Soho House İstanbul’da bir araya gelerek filmi izledi

“Aslan payını Caner’e veriyorum”

Kahkaha ve alkışlarla biten film gösteriminin finalinde yapımcılar Caner Özyurtlu, Şebnem Bozoklu ve Kaan Yıldırım davetlilere geldikleri için teşekkür etti.

Fİlmi ilk defa izleyen Şebnem Bozoklu: “Caner daha önce izletmedi filmi. Huyudur. İlk defa sizlerle beraber izledim. Bizimle beraber bu işi yapmayı kabul ettikleri için herkese teşekkür ederim. Seve seve oynadım” dedi. Ardından mikrofonu alan Kaan Yıldırım: “Aslan payını Caner’e veriyorum. Çok uğraştı bu film için. Tüm bu alkışlarınız ona gelsin. Ayrıca da emek veren herkese teşekkürler” dedi.

“Sabahtan beri heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum ”

Tüm ekip daha sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı. Filmin yönetmeni ve yapımcılarından biri olan Caner Özyurtlu: “Ekip olarak ilk defa izledik ve ben feci heyecanlıyım. Gülündü falan, iyi şeyler bunlar. Bu yaşta böyle bir cast ile çalışabilmek gerçekten çok heyecanlı. Sabahtan beri heyecandan ne yaptığımı bilmiyorum. Umarım tekrar tekrar çalışabilirim bu ekiple. Hemen arkasından mikrofonu alan filmin hem yapımcısı hem de oyuncusu Bozoklu: “Bayıldım filme. Ağzım kulaklarıma vardı, çok mutluyum” cümlelerini kurdu.

“Çok başarılı bir sinema adamı olacağını biliyordum”

Zafer Algöz ise Caner Özyurtlu’ya söyledikleriyle adeta methiyeler düzdü: “Benim için de çok güzel bir deneyim oldu. Caner’le ilk defa toy bir delikanlıyken çalışmıştık. O zamanlardan çok başarılı bir sinema adamı olacağını tahmin etmiştim. Filmde gerçekten çok güldüm. Özellikle Şahin’in oynadığı kuaför bizim gençliğimizde de vardı. O dönemin erkek kuaförleri hep böyleydi. Berberlerin hikayeleri çok meşhurdur. Yarısı palavra yarısı gerçek olur. Bir sinema filminin çıkması çok kolay bir şey değil. Çok büyük emek veriliyor. Caner’e de çok teşekkür ediyorum böyle güzel bir ortam hazırladığı için. İnşallah filmimizin yolu açık olur ve izleyenler de bizim zevk aldığımız gibi zevk alırlar.”

“En kral setti!”

Oyuncuların ortak cümlesi ise projeyi görür görmez kabul ettikleri oldu. İşte oyuncuların yorumları:

Berna Koraltürk: Caner bana söylediği zaman hiç düşünmeden kabul ettim. Ne olduğunu okumadım bile ilk başta. Çok keyifli çalıştım. Her şey çok güzeldi.

Bülent Çolak: Çok az gelmeme rağmen geldiğim en kral setti. Caner oyuncu kökenli oluşundan da değil, çok güzel yönetiyor. Seyirciler de bence çok eğlenecekler.

Şahin Irmak: Ben Caner’le hep çalışmak isterdim zaten. Kadroyu da duyunca hemen kabul ettim. Şahane oldu.

Cem Gelinoğlu: Tanışma fırsatı bulamadığım ne kadar insan varsa hepsi oyuncu kadrosundaydı. Böyle bir ekiple çalışmış olmak muhteşem.

Kaan Yıldırım: Arkadaş kardeş hep beraber bir şey yaptık. Ben de çok ufak bir rol oynadım konuk oyuncu olarak Şebnem’in hikayesinde. Çok tatlı bir iş çıktı, çok da mutluyuz.


“Yapımcı değil yunan heykeli”

Kaan Yıldırım’ın konuşmasının ardından Şahin Irmak; “Yapımcıdan daha çok yunan heykeli gibi durmuyor mu?” deyince herkes kahkahaya boğuldu.

Geçtiğimiz sezon (2015) ‘Tam Gaz Komedi’ sloganıyla sinemaseverleri birbirinden eğlenceli  hikayeleriyle  kahkahaya boğan ‘Yok Artık!’ filminin ikincisi  Bir berber dükkanı ekseninde gerçekleşen birbirinden komik hikayeler seyirciyi yine çok güldürecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :