Yeşilay'dan Ceza ile Bağışınız Umut Olsun Konseri!

Abone Ol :

Yeşilay'dan Ceza ile Bağışınız Umut Olsun Konseri!

Son yıllarda sokaklarda oldukça sık rastlanan uyuşturucu bağımlıları toplumu derin bir üzüntüye iterken, bu alanda 97 yıldır mücadele eden Yeşilay, “Bi’ liran var mı?” isimli bir kampanya başlattı. ‘Bağımlılığa değil, bağımlılıkla mücadeleye destek olun’ çağrısında bulunan Yeşilay, 21 Ekim’de, Bakırköy Meydanı’nda, Kral Pop medya sponsorluğunda rap müzik sanatçısı Ceza ile konser veriyor.

Türkiye’nin en önemli sağlık sorunları haline dönüşen uyuşturucu bağımlılığı, sokaklara yansıyan görüntülerin artması toplumda derin bir üzüntüye neden oluyor. 97 yıldır bu alanda mücadele eden Yeşilay, bu mücadelede halkın desteğini yanında hissetmek amacıyla “Bi’ liran var mı” isimli bir bağış kampanyası başlattı. Para vererek farkında olmadan kişilerin bağımlık yapıcı maddeye ulaşmasını kolaylaştıran vatandaşlara ‘Bağımlılığa değil, bağımlılıkla mücadeleye destek olun’ çağrısında bulunan Yeşilay, kampanyadan elde edilecek bağışlar ile uyuşturucu bağımlılarını hayata kazandıran YEDAM’ların yaygınlaştırılması sağlanacak. Kampanya kapsamında Yeşilay, 21 Ekim’de, mücadelede farkındalık oluşturmak amacıyla bir etkinlik düzenliyor.
Bakırköy Meydanında, Kral Pop medya sponsorluğunda gerçekleşecek olan etkinlikte rap müzik sanatçısı Ceza konser verecek. Çeşitli aktivitelerin ve sürpriz hediyeli yarışmaların düzenleneceği etkinlik alanında ayrıca 5 metre boyunda 500 parçalık bir puzzle kurulacak. Etkinlik gün boyunca ücretsiz olarak herkese açık olacak.

Etiketler: 0

Abone Ol :