Yeni Yıl Umut'la Başladı!

Abone Ol :

Yeni Yıl Umut'la Başladı!

Umut Tan Okutan, ilk teklisi “Milyonlar Arasında” yı 2021’in ilk gününde dinleyicisiyle buluşturdu.

Umut Tan Okutan, Monoplay Records etiketiyle yayınlanacak ilk teklisi ‘Milyonlar Arasında’ ile 2021’in ilk gününde  dinleyicisiyle buluşturdu.

 ‘Milyonlar Arasında’ yazıldığı dönemde herkesin zaman zaman kendini içinde bulduğu ‘kalabalıklar arasında yalnızlık hissini’ anlatırken, pandemi döneminde aslında hiç de yalnız olmadığımız, zaman ayırdığımızda ve birlikte olduğumuzda birçok şeyin üstesinden gelebileceğimiz, hiçbir şey için geç olmadığı, şarkının 30 senelik serüveni sonunda geldiği nokta ve 01.01.2021’de dinleyiciyle buluşması sebebiyle herkese umut oldu.

Kayıtları Mono Müzik, Atakan Ilgazdağ ve Babajim İstanbul stüdyolarında gerçekleştirilen şarkıda sanatçıya; davulda Aykan İlkan, bas gitarda Cem Konuk, elektro ve akustik gitarlarda Barış Şam, piyano ve klavyelerde Arda Algül, keman ve viyolada Ulaş Kurugüllü ve cümbüşte Dorukhan Yaldız eşlik etti. Şarkının düzenlemesini yapan Arda Algül, aynı zamanda prodüktörlüğünü de üstlendi.  Yapımın Miks ve Mastering’i Adham Farid'e, fotoğrafları Jale Tan'a, kapak tasarımı ise Emrah Şener'e ait.

Şarkının yayına girdiği 1 Ocak 2021 günü akşamı özel bir dijital lansman partisi düzenlendi ve müzisyenlerin kendi çektiği görüntülerden oluşan bir de müzik videosu Monoplay Records Youtube kanalından yayınlandı. Yiğit Top’un sunumuyla gerçekleşen, emeği geçen herkes için özel geceye, Umut Tan Okutan’ın 30 senelik dostları ve eski grup arkadaşları Aykan İlkan, Berke Özgümüş, Tansu Kızılırmak, Hüseyin Özkılıç, Emrah Şener, Metin Türkcan, Volkan Emişoğlu gibi isimler katıldı.

Etiketler: 5003

Abone Ol :