Tolga Akyıldız'dan Acı Haber...

Abone Ol :

Tolga Akyıldız'dan Acı Haber...

Gazeteci yazar Tolga Akyıldız, beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldırılan 50 yaşındaki Akyıldız'ın durumunun kritik olduğu aktarılmıştı. Son on olarak Akyıldız’ın hayatını kaybettiği öğrenildi. İstanbul Maslak’taki evinde beyin kanaması geçiren Akyıldız, özel bir hastaneye kaldırılmıştı.Geçen gün yoğun bakıma alınan Akyıldız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Tolga Yıldız'ın vefat haberi sanatçı dostlarını derinden yaraladı. Tolga Akyıldız, yarın (4 Nisan Salı ) günü Zincirlikuyu Camii'nde öğle namazını takiben son yolculuğuna uğurlanacak. 

Kral ailesi olarak Tolga Akyıldız'a Allah'tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz....

TOLGA AKYILDIZ KİMDİR?

Tolga Akyıldız 1973'te İstanbul'da doğdu. Gazeteci, yazar ve psikolog. Gazeteciliğe 1987 yılında Hey Dergisi'nde başladı ve birçok dergi ve gazetede çalıştı. 2010 Yılı'nda Milliyet Gazetesi Cadde Eki'nde kaleme almaya başladığı Sokak Çocuğu adlı köşesini 4 yıl sürdüren yazar; 46 ve Esquire Dergileri için köşe hazırladı, 2000 Yılı'ndan beri Hürriyet gazetesindeki Pop Virüs köşesinde müzik yazıları yazmakta, röportajlar yapmaktaydı. 

Kurucusu olduğu müzikmentor bünyesinde ve Zorlu PSM'de Açık Sahne etkinliğini yürüten yazar aynı zamanda İST Dergisi Yayın Danışmanı ve Karakarga Yayınları dizi editörüydü. Çeşitli marka ve etkinliklere danışmanlık yapıyordu.

 

Etiketler:

Abone Ol :