Tan Taşçı Trafik Kazası Geçirdi!

Abone Ol :

Tan Taşçı Trafik Kazası Geçirdi!

 

Burdur'un Bucak ilçesinde, sabah saatlerinde TIR'a arkadan çarpan lüks cipte bulunan Tan Taşçı, sanatçının menajeri ve bir kişi yaralandı.Tan Taşçı'nın aracı kullanılamaz hale geldi.

Kaza, saat 06.30 sıralarında Antalya-Burdur karayolu organize sanayi bölgesi yakınlarında meydana geldi. Burdur'dan Antalya yönüne giden Mehmet Emre idaresindeki 34 GPK 636 plakalı cip, Murat Bedir idaresindeki 15 NK 616 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada  cipteki şarkıcı Tan Taşçı ile menajeri Ecmal Kayahan ve Mehmet Emre yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine polis, sağlık ekipleri ve itfaiye bölgeye sevk edildi.

 ARAÇTA SIKIŞAN TAN'I İTFAİYE ÇIKARDI

İtfaiye ekiplerinin olay yerinde gelerek yaptığı çalışmalar sonucunda araçta sıkıştığı yerden çıkarılan ve hafif yaralı olan Tan Taşçı, Taşçı'nın menajeri Kayahan ve yanlarında bulunan Mahmut Emre, sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hayati tehlikelerinin olmadığı belirtilen Taşçı'nın ve diğer iki yaralının tedavisinin hastanede sürdüğü öğrenildi.

Etiketler:

Abone Ol :