Şöhreti Geç Yakaladım!

Abone Ol :

Şöhreti Geç Yakaladım!

Murat Kurşun'dan Yeni Klip...

Murat Kurşun, 11 şarkı ve 2 versyondan oluşan “Öyle Bir Dünya Yok” isimli albümünü müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Hareketli şarkıların yanı sıra türkülerin ve slow şarkıların da yer aldığı albümle ilgili konuşan Murat Kurşun, bu albümde Neşet Ertaş’tan Yıldız Tilbe’ye bir çok isimin şarkısının yer aldığını söyledi.

Albümün ilk klibini “Rüzgar” isimli şarkıya çeken Murat Kurşun, ikinci klibin ise albümle aynı ismi taşıyan “Öyle Bir Dünya Yok” isimli şarkıya Erkan Nas yönetmenliğinde klip çektiğini söyledi. Konser öncesi ev haliyle Murat Kurşun’u konu alan klibin Beykoz’da bir vilada çekildiğini söyleyen Murat Kurşun, “Ey İstanbul” isimli şarkının da en kısa sürede kliplendireceğini söyledi.

Yıllardır şarkı söylediğini belirten Murat Kurşun, şöhreti biraz geç yakaladığını vurguladı. 20 yıl önce şöhreti yakalayabileceğini samimiyetle itiraf eden sanatçı, bunun sebebini yanlış insanlarla çalışmasına bağladı. Mardinli şarkıcı şöhret olmadan önce de  memleketinde de yılarca şarkı söylediğini vurgularken, “Mardin’in Tarkan’ıyım” esprisini yaptı...
 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :