Şırnak'tan Gelen Üzücü Haber Sanatçıları Yasa Boğdu!

Abone Ol :

Şırnak'tan Gelen Üzücü Haber Sanatçıları Yasa Boğdu!

Şırnak'ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba Beldesi'nden havalandıktan kısa bir süre sonra yüksek gerilim hatlarına takılarak düşen ve 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın ile birlikte 13 askerin şehit olmasına yolaçan elim olay sonrasında sanat camiası yasa boğuldu.

Demet Akalın; ‘’Başımız sağolsun.’’ Mesajını Türk bayrağıyla birlikte paylaşırken, Oğuzhan Koç ise  ‘’Şırnak'ta meydana gelen helikopter kazasında şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabır dilerim. Başımız sağolsun.’’ mesajını takipçileriyle paylaştı.

Gülben Ergen ise ‘’Şırnak Şenoba'da helikopter kazasında şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, aile ve yakınlarına baş sağlığı dilerim’’ notunu takipçileriyle sosyal medya üzerinden paylaşırken Hadise ise ‘’Şırnak'ta 13 şehidimiz var... Bu acı çok büyük... Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum... ‘’ mesajını yayınladı.

Yalın ‘’Şehit ailelerimize sabırlar diliyorum... Güzel Türkiyem başımız sağolsun.’’  Notunu paylaşırken,  Tuğba Özerk ‘’Başımoz sağolsun’’ ve  Funda Arar’da ‘’Şırnak Şenoba 'da şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet,ailelerine başsağlığı diliyorum.’’  mesajını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı .

Aynur Aydın ‘’Şırnak'ta kaybettigimiz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum..Basımız sagolsun.’’ yazısını paylaşırken, Sinan Akçıl da ‘’Elim kazada hayatını kaybederek şehit düşen askerlerimizin mekanı cennet olsun..Başta aileleri olmak üzere,hepimizin başı sağolsun...’’ mesajını paylaştı. Ayşegül Aldınç’de  ‘’ Şırnak Şenoba'da düşen askeri helikopterde hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Çok üzgünüm...’’ mesajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Murat Boz ise instagram sayfası üzerinden siyah zeminli bir resim paylaşarak üzüntüsünü dile getrdi. Hande Yener ise Şırnak Şenoba’da gerçekleşen elim olay ile ilgili sosyal medya hesabından ‘’Ülkemizin başı sağolsun…  Şehitlerimize Allah'tan Rahmet,ailelerine sabır diliyorum…’’ mesajını yayınladı

İbrahim Tatlıses ‘’Şırnak Şenoba mevkinde meydana gelen elim helikopter kazası sonucu şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine başsağlığı ve sabır dilerim. Ülkemizin başı sağolsun. mesajını sosyal medya hesapları üzerinden yayınlarken, Metin Şentürk ise şu mesajı yayınladı ‘’Düşen helikopterde şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet,yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim.Milletimizin başı sağolsun.’’

Uğur Işılak ‘’Askerlerimize Allah rahmet eylesin. Mekânları cennet olsun.’’ derken, Sibel Can "Şırnak Şenoba'da gerçekleşen helikopter kazasında hayatını kaybeden 13 Şehitimize Allah'tan rahmet, yüce Türk milletine başsağlığı dilerim.’’ mesajını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Işın Karaca ‘’Şırnak Şenoba'da 13 askerimiz helikopter düşmesi sonucu şehit olmuş Allah rahmet eylesin. Başımız sağ olsun Türkiyem..’’ mesajını yayınlarken, Sabahat Akkiraz ‘’Şehitlerimiz var.Anaların figanı göğü delecek yine ve "nerde benim kuzum" diye ağıtlar yükselecek.Şehitlerimize Allah rahmet eylesin’’ notunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı.

Ebru Gündeş ise ‘’Şırnak'ta 13 şehidimiz var, ne büyük acı... Şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerimize başsağlığı dilerim’’ mesajını sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :