Serkan Kaya'dan Sosyal Mesajlı Video Klip!

Abone Ol :

Serkan Kaya'dan Sosyal Mesajlı Video Klip!

Ahmet Selçuk İlkan'ın 40.sanat yılına özel olarak hazırlanan ve 22 Aralık'ta Poll Production etiketiyle piyasaya çıkacak olan 'Ahmet Selçuk İlkan Unutulmayan Şarkılar' albümünün ikinci video klibi Serkan Kaya'nın seslendirdiği 'Bu Şehrin Geceleri' isimli şarkıya çekildi.


'Bu Şehrin Geceleri' şarkısına farklı bir yorum getirmek istediklerini dile getiren Serkan Kaya '’ Ahmet Selçuk İlkan, yazdığı sözlerle gönüllere imzasını atmış muhteşem bir söz yazarıdır. Bu şarkıyı yıllarca Ferdi Tayfur'dan dinlemiştik. Bana böyle bir proje hazırlandığını ve bu şarkıyı yorumlamamı rica ettiklerinde çok mutlu oldum. Ahmet Selçuk İlkan gibi değerli bir söz yazarı ağabeyimizin 40. yıl  özel albümünde yer almak ayrıca onur ve gurur verdi" şeklinde duygularını dile getirdi.


Serkan Kaya'dan sosyal mesajlı video klip!

Sözü Ahmet Selçuk İlkan, müziği Yılmaz Tatlıses'e ait olan 'Bu Şehrin Geceleri' şarkısının video klip yönetmenliğini Kemal Başbuğ üstlendi. Eski bir fabrikada, yaklaşık 12 saat süren çekimlerde Kaya, klipte dışarıda yaşamanın zorluklarına dikkat çekmek istediklerini belirtti. Serkan Kaya 'Şu zorlu kış günlerinde sokaklarda yaşayan bir çok insan var. Onlar yaşadıkları şehrin gecesini de, gündüzünü de en iyi bilenlerdir. O soğuk gecelerde sadece hayati ihtiyaçların yokluğundan üşümezler. Kimi ailesinden, kimi sevdiğinden ayrılmanın hüznünü yaşar gecelerde. Biz de şarkının hikayesini o insanların yaşadığı hüzünden, zorluklardan yola çıkarak anlattık. Sokakta yaşayan insanlarımıza sahip çıkmak bir insanlık görevidir, herkesin bu konuda duyarlı olması gerekiyor' dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :