Serhat Tekin Ziynet Sali Konserini ve Yeni Çıkacak ‘Adresi Sormadım’Şarkısını Yazdı!

Abone Ol :

Serhat Tekin Ziynet Sali Konserini ve Yeni Çıkacak ‘Adresi Sormadım’Şarkısını Yazdı!

Ziynet Sali konseri ve yeni şarkısı ‘Adresi Sormadım’

Geçtiğimiz hafta sonu Ziynet Sali’nin konserindeydim. Sali, baştan sona hem görsel hem işitsel keyifli bir gece yaşattı bizlere.

Sahneye Mimar Aslı Onuk tarafından hazırlanan dev bir yıldız içinde inen Sali, geçmişten günümüze hit olmuş şarkılarını art arda sıraladı. Orkestra ve yapılan düzenlemeler zımba gibiydi. Albüm kaydı gibi okumak canlı konserlerde çok sık rastladığımız bir durum değildir. Ziynet Sali bunu başaran ender şarkıcılarımızdan biri.

23-08/01/gorsel-3.jpg

Led ekranlarda yapay zeka ile hazırlanmış 3 boyutlu görseller ve dansçıları ile seçtiği şarkıları daha da renkli hale getiren Sali’nin enerjisi seyirciye fazlasıyla geçti. Konserde hayatını kaybeden değerli sanatçılara ayırdığı bölümde duygusal anlar yaşanırken, Voleybol Kadın Milli Takımı’nın başarısını ‘Erik Dalı’ türküsü ile tekrar kutlaması coşkuyla karşılandı.

Benim için konserin en heyecanlı anı Ziynet Sali’nin yakında çıkacak olan yeni şarkısı ‘Adresi Sormadım’ı ilk defa seslendirmesi oldu. Konseri şarkının söz yazarı ve bestecisi Onurr ile beraber izlemeye gittiğimden dolayı hem Onurr’un hem de Ziynet Sali’nin heyecanına yakından şahit oldum. Dinleyenlere enerji pompalayacak ve düzenlemesi ile farklı bir Ziynet Sali sunacak olan şarkıya reaksiyon çok iyiydi. Şarkının video klip çalışması o gece gerçekleşti. Sahneye çıkan Onurr ile Sali’nin ‘Adresi Sormadım’ı tekrar seslendirdikleri an görülmeye değerdi.

23-08/01/gorsel1.jpg

Gün sonunda konserden gayet eğlenmiş, yüzümüzde tatlı bir gülümseme ile ayrıldık. Konserin coşkusunu, yakında çıkacak olan yeni şarkının videosunda zaten izleyeceksiniz. Bu arada konserde seyircilerin çektiği görüntüler içinden seçilecek olanlar ‘Adresi Sormadım’ın videosunda kullanılabilirmiş.

23-08/01/gorsel2-1690874812.jpg

 

 

Serhat Tekin

Etiketler:

Abone Ol :