Serhat Tekin, Simge’nin Harbiye Açıkhava Konserini Yazdı!

Abone Ol :

Serhat Tekin, Simge’nin Harbiye Açıkhava Konserini Yazdı!

Bir Simge konseri ardından...

Geçtiğimiz cumartesi sıcak bir İstanbul akşamında Simge’nin Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda verdiği konser ile kendimizden geçtik. Simge, gerek seçtiği şarkılar gerekse Tanju Babacan imzalı kostümleriyle sahnede esti gürledi.

Simge’nin daha önce birçok konserinde bulunmama rağmen Harbiye’de hiç izlememiştim. Oranın enerjisi her şarkıcı için bir başka olduğundan verilen konserlerin lezzeti de farklı oluyor. Tüm biletlerin satıldığı gecede Simge sahneye çıktığı andan itibaren  tempo hiç düşmedi.

Seçilen hit şarkıların art arda sıralanması ile izleyici olarak kendimizden geçtik. Kendi şarkılarının yanı sıra her konserinde olduğu gibi Sezen Aksu ve 90’lar bölümü ile enerji tavan oldu.

Konserin başlangıcını çok başarılı buldum. Kullanılar görseller ve sevilen Simge şarkılarından bölümler içeren düzenleme seyircinin adrenalinini iyice yükseltti. 

Her şeyden önce iyi bir yorumcu olduğu için sahnede daha fazla şatafata gerek duymayan Simge’nin show’u sesi ve kostümleriydi.

Konserde yeni çıkaracağı şarkıların müjdesini veren Simge, “ Sizi öyle şarkılar bekliyor ki of ki ne of “ diyerek merak kat sayısını ikiye katladı. 

Bu konseri kaçıranlar üzülmesin Ağustos ayında Harbiye Açıkhava’da bir gece daha Simge sahne alacak.

 

 

Serhat Tekin

Etiketler:

Abone Ol :