Serhat Tekin, Işın Karaca ve Sefa Cheshmberah’ın Yeni Çalışması ‘Helal Değil’i Yazdı!

Abone Ol :

Serhat Tekin, Işın Karaca ve Sefa Cheshmberah’ın Yeni Çalışması ‘Helal Değil’i Yazdı!

Helal Değil

Işın Karaca, yaz başında kendisiyle yaptığım röportajda yeni çıkacak senfoni albümünden bahsederken öncesinde yayınlanacak olan şarkının haberini vermiş ve “Sefa Cheshmberah ile bir düetimiz çıkacak. Bu bizim Sefa ile ikinci düetimiz biliyorsun. Yine çok iyi bir şarkı yakaladık. Birlikte okumaktan çok keyif aldık. Müzikalitesi çok yüksek ve insanı hemen yakalayan bir şarkı geliyor. Durmuyoruz çalışıyoruz anlayacağın.” demişti.

Bahsettiği şarkı ‘Helal Değil’ geçen hafta dijital platformlardaki yerini aldı. Sözü Sefa Cheshmberah’a, müziği İsmet Taşçeşme’ye ait olan “Helal Değil”in düzenlemesini ise Can Yapıcıoğlu yapmış. Orta tempolu şarkının nakaratı dinler dinlemez Işın’ın dediği gibi insanı yakalıyor.

Sefa Cheshmberah ile ilk olarak 2017 yılında “Sevmekten Anladığım” şarkısında buluşan Işın Karaca, şimdi ‘Helal Değil’ ile dinleyicinin karşısında. Ben Sefa ile Işın’ın uyumunu ilk çıkardıkları şarkıda beğenmiştim. ‘Sevmekten Anladığım’, 90’ların slow şarkılarını anımsatan başarılı bir çalışmaydı.

‘Helal Değil’de yine güzel paslaşan iki vokal var karşımızda. Şarkıyı dinlerken Enrique Iglesias ve Whitney Houston düeti “ Could I Have This Kiss Forever”ın tadını aldım. 2000’lerin başında dinlediğimiz pop, r&b şarkılarının ruhu var. Eli yüzü düzgün bir şarkının özlemini çekenler ‘Helal Değil’e bir kulak versin.

 

 

Serhat Tekin

Etiketler:

Abone Ol :