Serhat Tekin, Aleyna Tilki’nin Yeni Çalışması "Ayrı Gitme"yi Yazdı!

Abone Ol :

Serhat Tekin, Aleyna Tilki’nin Yeni Çalışması

Aleyna’nın ‘Ayrı Gitme’si

Aleyna Tilki’nin 'Serdar Ortaç Vol 2' albümünde seslendirdiği 'Ayrı Gitme' şarkısı geçtiğimiz günlerde dinleyici ile buluştu. Serdar Ortaç’ın 2008 yılında çıkardığı ‘Nefes’ albümünde yer alan şarkı, o dönem yine aynı albümdeki ‘Şeytan’, ‘Sana Değmez’, ‘Hadi Çal’ ve ‘Heyecan’ şarkılarının popüler olması nedeniyke geri planda kalmış güzel bir parçaydı. 

Aleyna, ‘Ayrı Gitme’yi seçerek iyi bir karar vermiş. Şarkıyı bilenlerin sayısı kısıtlı olduğundan şu an sıfır bir parça gibi ışıl ışıl parlıyor. Ozan Çolakoğlu ve Can Atayılmaz tarafından yapılan yeni düzenleme şarkıya enerji vermiş. Şu ara yeniden karşımıza çıkan 90’ların club house esintisi ‘Ayrı Gitme’ye taze kan olmuş.

Bu tarz aranje ve melodilerin Aleyna’ya yakıştığını ve onu parlattığını ‘Ayrı Gitme’ ile bir kez daha görmüş olduk. Umarım kendisi de bu tarzın üzerine yoğunlaşır. Biraz arabesk biraz pop vokaliyle kaynaşan house aranjelerle Aleyna uçar gider.

Hem şarkı seçimi hem de işlenişi bence gayet başarılı olmuş. Aleyna ileride kendisi için böyle kıyıda köşede kalmış, keşfedilmemiş şarkılardan oluşan cover bir albüme imza atsa hiç de fena olmaz.

‘Ayrı Gitme’nin şu an bir video klip çalışması yok. Olmadığı halde gidişat güzel ve dinleyicinin tepkileri iyi yönde. İleride çekilecek video kliple şarkının yükselişi daha çok artar diye düşünüyorum. Aleyna Tilki’nin ‘Ayrı Gitme’ ile yer aldığı Serdar Ortaç’ın ‘Best Of’ albümünün ikinci serisi eylül ayında çıkıyor.

 

Serhat Tekin

Etiketler:

Abone Ol :