Serdar Ortaç’tan Kuruçeşme Açıkhava’da Dokuzuncu Konser

Abone Ol :

Serdar Ortaç’tan Kuruçeşme Açıkhava’da Dokuzuncu Konser

Serdar Ortaç, yoğun ilgi üzerine dokuzuncu kez sevenleriyle bir araya geldi. Kuruçeşme Açıkhava Konseleri’nde dur durak bilmeyen Ortaç, hayranlarını yine müziğe, dansa, eğlenceye doyurdu.

PARAF KURUÇEŞME AÇIKHAVA KLASİĞİ SERDAR ORTAÇ

Paraf Kuruçeşme Açıkhava, dün akşam Serdar Ortaç hayranlarıyla doldu taştı. Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, eğlenmek isteyen binlerce müzikseverin yine vazgeçilmezi oldu. ‘Mesafe’ şarkısıyla dinleyicilere merhaba diyen sanatçı, enerjisiyle sahneye gelir gelmez sevenlerini ayağa kaldırdı.

22-09/09/dscf0424.JPG

SERDAR ORTAÇ’IN 28 YILLIK ŞARKILARI KURUÇEŞME AÇIKHAVA’DA YANKILANDI

Geçmişten bugüne en sevilen parçalarını bir konsere sığdıran Serdar Ortaç, geniş repertuarı ile unutulmayacak bir müzik şölenine daha imza attı. Sahnede esmerlere armağan ettiği ‘Karabiberim’ şarkısıyla sevenlerini 90’lı yıllara götürdü, ‘Bilsem Ki’ şarkısı ile duygu dolu anlar yaşattı. Gerek sanatçı dostlarına verdiği gerek bu zamana kadar çıkardığı albümlerdeki şarkılarıyla senelerdir ‘Beste Fabrikası’ olarak anılan Serdar Ortaç, dinleyicilere müzik ziyafeti yaşattı. 

22-09/09/dscf0135.JPG

 SERDAR ORTAÇ’IN ANNESİNDEN MÜTHİŞ PERFORMANS

 Serdar Ortaç’ı dinlemeye gelenlerin arasında sanatçının annesi Nesrin Ortaç da vardı. Oğlunun şarkılarına dans ederek eşlik eden Nesrin Ortaç, müzikseverlere gecenin sonlarında türkü söyledi. Seslendirdiği parçayla alkış yağmuruna tutulan Nesrin Ortaç, dinleyicilerden tam not aldı.

Etiketler: serdar ortaç

Abone Ol :