Serdar Ortaç ile Bayram Keyfi!

Abone Ol :

Serdar Ortaç ile Bayram Keyfi!

Kuzey Kıbrıs’ta sahne alan Serdar Ortaç, bayram tatilinde hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı. Özel olarak tasarlanan sahnede konuklarının bayramını kutlayarak performansına başlayan Serdar Ortaç, “Bu gece 1994’ten beri yazdığım şarkıları dinleyeceksiniz. Bu gece bizim gecemiz olacak. İyi bayramlar” diyerek sevenlerini selamladı.

Sevilen şarkılarının pek çoğunu hayranlarıyla birlikte hep bir ağızdan seslendiren Serdar Ortaç, hareketli parçalarıyla da özellikle kadınların yerlerine oturmalarına müsaade etmedi. Kendisini dinleyenler arasında bulunan annesini de selamlayan Serdar Ortaç, “Annem burada olduğuna göre onun en sevdiği şarkıyı söyleyeceğim. O, bu parçayı dinlediğinde patlayacağını söylemişti” diyerek “Kırmızıyla moruyla” isimli şarkısını seslendirdi.

Serdar Ortaç, konuklar arasındaki Nil Özalp’ı da sahneye davet ederek bir şarkı  seslendirmesini istedi. “Yalnız Çiçek” isimli şarkısını seslendiren Nil Özalp, Serdar Ortaç’a ait olan ve 2010 yılında çıkardığı albümden “Boş Kalp” isimli şarkıyı hatırlatarak, “Serdar Ortaç benim hayatımı değiştirdi. Hakkını ödeyemem” dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :