Sanat Müziği ve Arabesk Aynı Sahnede!

Abone Ol :

Sanat Müziği ve Arabesk Aynı Sahnede!

Türk Sanat Müziği sanatçısı Muazzez Abacı ve arabesk müziğin başarılı yorumcularından Serkan Kaya, peş peşe çıktıkları Günay Restaurant sahnesinde adeta kulakların pasını sildi.

Programına alaturka eserlerle başlayarak sanat müziğine gönül veren misafirlerine müzik ziyafeti sunan Muazzez Abacı, 'Vurgun' şarkısını mekanı dolduranlarla birlikte koro halinde seslendirdi.

Kırmızı kıyafeti ile oldukça şık bir görüntü sergileyen Abacı, "Gençlerin değerlerimize daha fazla sahip çıkması gerektiğini düşünüyorum. Bizlerden sonra bu bayrağı taşıyacak neferler gerek. Popüler kültürün içinde boğulup, bizim olan kıymetleri, değerleri sahipsiz bırakmayalım" sözleriyle büyük alkış aldı.

Yaklaşık 1.5 saat sahnede kalan Abacı, daha sonra mikrofonu Serkan Kaya'ya devretti. İkinci yarıda sahneye çıkan Kaya, 'Karagözlüm' şarkısıyla açılışını yaptığı performansında seyircilerden gelen istekleri de geri çevirmedi. Serkan Kaya, 'Aşk Ne Demek Bilen Var mı?' şarkısını yoğun istek üzerine iki kez peş peşe seslendirdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :