Sanat Dünyası'nın 15 Temmuz Paylaşımları!

Abone Ol :

Sanat Dünyası'nın 15 Temmuz Paylaşımları!

15 Temuz'da gerçekleşen hain darbe girişiminin 2. yılında sanat dünyası, sosyal medya adreslerinden yaptıkları paylaşımlarda şehitlerimize rahmet dilerken, birlik ve beraberlik mesaji verdiler.

Mustafa Ceceli, instagram adresinden yaptığı paylaşıma ”Unutma özgürlüğünün elinden alınmak istenildiği günü’ unutma halkın iradesinin yok sayılıp, diktatörlüğün getirilmek istendiği günü...”notunu düştü. İrem Derici ise “15  Temmuz Milli Beraberlik ve Demokrasi Günü kutlu olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz “ mesajını yayınladı. Demet Akalın instagram hesabından “Allah bir daha tekrarını göstermesin... Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” mesajını paylaşırken, Cem Belevi ise instagram adresinden yaptığı paylaşıma “Hep güzel günler gör canım ülkem...15 Temmuz’daki ve tüm şehitlerimizin ruhu şaad olsun. Unutmayacağız”notunu düştü.

Ajda Pekkan instagram adresinden yaptığı paylaşımın altına “Sen ben yok biz varız birlikte Türkiye’yiz” notunu düştü. Ebru Gündeş de “Bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz... Siz unutulmayacaksınız, 15 temmuz’u unutmayacağız” mesajını paylaştı.

Murat Boz ise yaptığı paylaşıma “Canı uğruna demokrasi için, vatanı milleti için hainlerin karşısında cesaretle dimdik duran ve geçit vermeyen gazilerimizi, şehitlerimizi saygı , sevgi ve minnetle anıyorum” notunu düştü. Emre Altuğ ve Berkay ve Fettah Can instagram adreslerinden yaptıkları paylaşımda tüm  şehitlerimizi saygı ve rahmetle andıklarını belirttiler.    
Işın Karaca ise instagram adresinden ”Şehitlerimize Allah’tan rahmet gazilerimize de uzun ömürler diliyorum” mesajını paylaşırken, İdo Tatlıses ise yaptığı paylaşıma “15 temmuz milletin darbeye karşı darbe yaptığı gündür” notunu düştü. Sinan Akçıl ise instagram adresinden yaptığı paylaşıma “ Ben dahil milyonlar şehit olmaya hazır bu vatan uğruna..Mekanınız cennet olsun. Minnetariı demek bile az kalır “ notunu düştü.

Özgün ve Elif Buse Doğan da  instagram adreslerinden “15 temmuz şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz” mesajını paylaştılar.

Merve Özbey, instagram adresinden yaptığı paylaşıma “Böylesine karanlık bir geceyi Allah bir daha yaşatmasın. Şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” notunu düşerken Aynur Aydın da “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünü paylaştı.
Mustafa Sandal da instagram adresinden yaptığı paylaşımın altına “15 temmuz şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyoruz” mesajını yazdı.

Etiketler: 0

Abone Ol :