Sanat Dünyasından Mutlu Haber!

Abone Ol :

Sanat Dünyasından Mutlu Haber!

Burhan Şeşen ve Gizem Duman Dünya Evine Girdi

Grup Gündoğarken’in usta ismi Burhan Şeşen ve oyuncu Gizem Duman, önceki akşam Moda Kayıkhane’de gerçekleşen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdi. Nikahta damadın şahidi ünlü müzisyen Edip Akbayram olurken, gelinin şahitliğini üniversite yıllarındaki hocası Emin Maltepe yaptı.

Çiftin nikahını dostları Tekirdağ Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat kıydı. Eşkinat “Bir evlenme teklifini de burada yap, biz de duyalım” deyince Şeşen, Duman’a “Kimsenin baskısı altında kalmadan, özgür iradenle benimle evlenir misin?” diyerek tekrar evlenme teklif etti. “Evet” cevabını alan Şeşen, evlilik cüzdanını Duman’a uzatarak, “Bu defteri alarak beni her halimle kabul ediyor musun?” diye sorarken duygusal anlar yaşandı.

Düğün'e Ünlü Akını

İlhan Şeşen, Kubat, Arif Sağ, Suavi, Hüseyin Turan, Sermiyan Midyat, Bülent Ortaçgil, Belkıs Akkale, Zara, Ayça İnci, Hakan Yılmaz ve Ezgi Aktan gibi ünlü isimler, düğünde çifti yalnız bırakmadı.

Müzisyenler Sahneye Çıktı

İlk olarak Hüseyin Turan'la sahneye çıkan Burhan Şeşen, daha sonra müzisyen dostları ile tek tek şarkı seslendirerek, davetlileri coşturdu.

Etiketler: test

Abone Ol :