Sanat Dünyasından Bayram Mesajları!

Abone Ol :

Sanat Dünyasından Bayram Mesajları!

Sanat Dünyası sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla  Kurban Bayramını kutladılar.

İbrahim Tatlıses, instagram adresinden yaptığı paylaşımda “Yüce Rabbime hamd olsun. Bir bayrama daha sağlıkla kavuştuk... Allah ülkemize barış ve huzur içinde nice bayramlar göstersin inşallah... Tüm Müslüman aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarım.” mesajını yayınladı. Nilüfer ise ınstagram adresinden yaptığı paylaşıma; “Bayram demek coşku demek bayram demek mutluluk demek bayram demek yardımlaşma demek, bayram demek elele birlik olmak demek” notunu düşerken, Kenan Doğulu ise “Herkese, sevdikleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu bir bayram dilerim! Hayatın en güzel renkleri hep yanınızda olsun!” mesajını  paylaştı. Gökhan Tepe, “Birlikte nice güzel bayramlara.” Paylaşımını yaparken, Demet Akalın ise yaptığı paylaşıma  “İyi bayramlar” notunu düştü.
 

Mustafa Ceceli ise  yaptığı paylaşıma “Arafat’ta hacı olarak benliğini kurban edenlerin ve onların mutluluğuyla bayram yapan tüm Müslüman aleminin Hac Bayramı mübarek olsun.” notunu yazdı.Sibel Can, “Sevdiklerinizle birlikte nice güzellikler yaşayacağız bir bayram olsun” mesajını yayınlarken, Ferhat Göçer ise  “Tüm sevdiklerinizle hep bir arada sevgi dolu,umut dolu, paylaşım dolu, huzur dolu nice bayramlar geçirmeniz dileği ile...” paylaşımını yaptı.

Sıla,Instagram adresinden yaptığı paylaşıma, “iyi bayramlar... Her zaman neşe, umut ve kardeşlikle...” mesajını yazarken, Deniz Seki: “Her günümüz bayram gibi olsun. Tüm İslam aleminin kurban bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım” mesajını yayınladı.
Emre Aydın ve Mabel Matiz yaptıkları paylaşımlarda  “iyi bayramlar” mesajını yayınlarken, Buray ise yaptığı paylaşıma “Mutlu, huzurlu nice bayramlara..” notunu düştü. Volkan Konak yaptığı paylaşıma ” Bayramınız kutlu olsun. Sağlıkla nice bayramlara birlikte olmak dileği ile...” notunu düştü.
Gülben Ergen ınstagram adresinden yaptığı paylaşıma “ Hepinizin bayramını kutlarım. Küçüklerimi kucaklarım,büyüklerimin ellerinden öperim.” Mesajını yazarken, Linet ise “ Kurban bayramınız kutlu olsun huzurlu,sağlıklı ve sevgi dolu nice bayramlara”  mesajını paylaştı. Aynur Aydın, “Sevdiklerinizle bir arada olduğunuz nice güzel bayramlar dilerim. Kurban Bayramı’mız kutlu olsun” paylaşımını yaparken, Merve Özbey ise ”Mutlu,huzurlu,sağlıklı nice bayramlar dilerim. Büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden öperim.” mesajını yazdı.
 

Etiketler: 0

Abone Ol :