Sanat Dünyası Oylarını Böyle Kullandı!

Abone Ol :

Sanat Dünyası Oylarını Böyle Kullandı!

Sanat dünyasının ünlü isimleri referandumda oylarını kullandılar. Oy kullanırken fotoğraflarını sosyal medya üzerinden de paylaştılar. 

Tarkan, sandık başında çekildiği fotoğafın altına; “günaydın” notunu düşerken, Mustafa Ceceli ise "demokratik tercih hakkınızı kullanmak için lütfen sandıklara gidiniz.” notunu yazdı.

İbrahim Tatlıses sandık başında paylaştığı fotoğrafının altına “ Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak görevimi yerine getirdim” notunu düşerken, Koray Avcı ise yaptığı paylaşımın altına “güzel günler diliyorum” yazdı.

Linet ve Özcan Deniz sandık başında çekildikleri fotografı paylaşırken, Bülent Serttaş ve Serkan Kaya ise yaptıkları paylaşımın altına”vatandaşlık görevizimizi yaptık” notunu düştüler.

Demet Akalın" seçim kağıdını paylaştığı fotografın altına “Gece sahne 4'te bitti. Ben erkenden vatandaşlık görevime yola" yazarken, Mustafa Sandal, “"Vatanımız ve Milletimiz için en güzeli olması temennisi ile" notunu düştü.

Sinan Akçıl ise paylaştığı fotoğrafın altına;” Güzel günler olsun Türkiyem. Türkiyemiz için el ele” yazdı.

İrem Derici "görev tamam" notuyla fotoğraf paylaşımı yaparken, Hadise ise fotoğrafının altına “oyumu verdim” notunu yazdı.  İzmir’de oy kullanan Gökhan Keser de “oyumu verdiğime göre, artık İstanbul'a dönebilirim... kalk ve oyunu ver” paylaşımında bulundu.

Betül Demir ise vatandaşlık görevinizi yerine getirin, oyunuzu kullanın notuyla paylaşım yaparken,  Gülben Ergen ise; “ülkemiz için en doğrusu olsun “ notuyla paylaşım yaptı.

Candan Erçetin, Soner Sarıkabadayı,  Serdar Ortaç ve Yalın’da sosyal medya adreslerinden paylaşımlarda bulunan sanatçılar arasında yer aldılar.





























 

Etiketler: 0

Abone Ol :