Sanat Dünyası "Cumhuriyet Bayramı'nı" Böyle Kutladı!

Abone Ol :

Sanat Dünyası

Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bizlere kurup emanet ettiği  Cumhuriyetimizin  94.yılını büyük bir gurur ve mutlulukla kutladığımız gün de sanat dünyası da 29 Ekim Cumhuriyet bayramı coşkusunu sosyal medya adreslerinden yaptıkları paylaşımlarla kutladılar

İbrahim Tatlıses instagram hesabından yaptığı paylaşımın altına "Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın millet,yaşasın Türkiye Cumhuriyeti” notunu düşerken, Tarkan, instagram adresinden paylaştığı videoda  "cumhuriyetimizin 94. yılını kutluyor,büyük önder Mustafa Kmal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz” mesajına yer verdi.

Demet Akalın, sosyal medya adresinden paylaştığı fotografın altına "Ne Mutlu Türküm Diyene!” notunu düştü. Volkan Konak, instagram adresinden paylaştığı fotografın altına “Cumhuriyetimizin 94.yılı kutlu olsun...” mesajını yazarken,  Zara ise instagram adresinden paylaştığı  videonun altına  “Mevlana hazretlerinin buyurduğu gibi "Güneş de batar ama iz bırakır" Minnettarız Atam...”notunu düştü.

Berdan Mardini ve Ferman Toprak da  sosyal medya adreslerinden ”29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun” mesajını paylaştılar.

İrem Derici, instagram adresinden paylaştığı fotografın altına “ Cumhuriyetimizin 94.yılı kutlu olsun. Ne mutlu Türküm diyene!” notunu düşerken, Kenan Doğulu ise sosyal medya adresinden “ 94 yıl önce bugün azimle, inançla, özgürlük duygusuyla ekilen bu ülkenin tohumları bugün kararlılıkla yeşeriyor.” mesajını yayınladı.

Sıla ise instagram adresinden paylaştığı videonun altına “ Şanıyla emaneti yaşatmak boynumuzun borcudur. 29 ekim Cumhuriyet bayramımız  kutlu olsun.” notunu düştü.

Ebru Gündeş de sosyal medya adresinden  "29 ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun” mesajını yayınladı.

Bület Serttaş instagram adesinden yaptığı paylaşıma "Bu güzel günde hep beraber olalım oynayalım coşalım hep birlikte duralım" notunu düştü.

Ayşegül Aldinç de sosyal medya adresinden "29 ekim cumhuriyet bayramı’mızı içimin tüm coşkusuyla kutluyor, Ata’mızın aziz ruhu önünde saygıyla eğiliyorum" mesajını yayınlarken, Derya Uluğ ise instagram adresinden “Cumhuriyet çok yaşa!, notunu paylaştı.

Ajda Pekkan, Mustafa Ceceli, Fettah Can'da sosyal medya adreslerinden “29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun” mesajlarını yayınladılar.

Hande Yener de instagram adresinden yaptığı paylaşıma "Efendiler yarın Cumhuriyeti kuruyoruz notunu yazdı"

Mustafa  Sandal, instagram adresinden " dünyanın en güzel vatanı canımız Türkiye'miz en anlamlı günün 29 ekim cumhuriyet bayramı milletçe kutlu olsun.Ne Mutlu Türk'üm Diyene! notunu yayınlarken, Keremcem ise  paylaştığı videonun altına " İlelebet cumhuriyet!" notunu düştü.

Berkay sosyal medya adresinden paylaştığı videonun altına “29 Ekim  bu güzel günde iki mutluluk benim için bir arada allah birliğimizi bozmasın" mesajını yazarken, Oğuzhan Koç ise twitter adresinden  "Cumhuriyet bayramımız kutlu,Cumhuriyetimiz sonsuz olsun..!" mesajını paylaştı.

Ömür Gedik de instagram adesinden paylaştığı fotografın altına  "Açtığın yolda, gösterdiğin hedefe... yoldan sapmayacağımıza, asla şaşmayacağımıza and içeriz..." notunu yazdı.

Bahadır Tatlıöz,  sosyal medya adresinden "Aslanlar gibi dimdik kurdular Cumhuriyet'i... Ne zorluklarla ne imkansızlıklarla savaştılar da bir an olsun pes demediler... üzerlerine birleştiler de ordular ile geldiler ama bilmiyorlardı ki " benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var " diyen bir millete ordular nafile..." mesajını yayınlarken,  İdo Tatlıses ise "29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun" mesajını yazdı.

Işın Karaca twİtter adesinden " Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz..ne mutlu türküm diyene... Nice yaşlara Türkiye'm" mesajını paylaşırken, Simge ise " 29 ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!  Canım Ata’m sen ölümsüzsün!" mesajını paylaştı.

Gülben Ergen de instagram adresinden yaptığı paylaşımın altına " Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın demokrasi! Dünyanın en değerli liderine minnetle, saygı ve sevgiyle..." notunu yazdı.  Ferhat Göçer ise yaptığı paylaşımın altına   "Türkiye Cumhuriyeti  94.kuruluş yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum.Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun!" mesajını yayınladı.

Buray ,Gülşen ve Can Bonomo da  sosyal medya adreslerinden  "Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun " mesajlarını yayınlarken, Emre Aydın ise yaptığı paylaşımın altına  "Cumhuriyet Atatürk'tür ve Atatürk daimidir." notunu yazdı.

Ece Seçkin, "Cumhuriyetimizin 94. yılı kutlu olsun! Ne Mutlu Türk'üm Diyene!" mesajını yazarken,  İrfan Özata ve Aydın Kurtoğlu da  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun mesajını paylaştılar.

Alişan ise  instagram adresinden paylaştığı fotografın altına “ 29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun... Başta  cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere,bağımsızlığımız için,bayrağımız için canlarını feda eden şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum” notunu yazdı. Burcu Güneş de instagram adresinden "  şarkılarımı söyleme ve size sunma imkanı veren cumhuriyete, ulu önder m. Kemal Atatürk'e ve silah arkadaşlarına sonsuz teşekkür, minnet, sevgimle..." paylaşımını yaptı.

Funda Arar, sosyal medya adresinden "29 Ekim Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun mesajını yayınlarken, Hadise ise paylaştığı videonun altına" Başta bütün dünyanın saydığı başkumandan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını en derin duygularımla anıyorum! sonra Cumhuriyetimizin yıl dönümünü tarifi asla mümkün olmayan bir mutluluk, onur ve gurur ile kutluyorum!"  notunu düştü

Etiketler: 0

Abone Ol :