Sanat Dünyası 24 Kasım'ı Böyle Kutladı!

Abone Ol :

Sanat Dünyası 24 Kasım'ı Böyle Kutladı!

Sanat dünyası “24 Kasım Öğretmenler Günü”nü sosyal medya hesapları aracılığıyla kutladı...

Sıla: “Eğitim, kişisel gelişimin en mühim mihenk taşlarındandır. Öğretmek için ömürlerini adayan tüm öğretmenlerimizin güzel gününü kutluyorum.”

Kenan Doğulu:“Bir ülkenin ilerlemesini sağlayan ve geleceğini şekillendiren en önemli̇ unsur eğitimdir. Başöğretmenimizin ışığında hayatlarını eğitime adamış ve adayacak tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.”

Demet Akalın:“Başta başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere tüm öğretmenlerimizin  öğretmenler günü kutlu olsun”

Mustafa Sandal:“Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, her türlü fedekarlığı gösteren siz kiymetli̇ öğretmenlerimizin bu günü kutlu olsun”

Işın Karaca: “ Başta baş öğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü canı gönül’den kutlarım...”

Merve Özbey: “Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin, geleceğimiz uğruna şehit olmuş öğretmenlerimizin, göreve hazır olduğu halde atanamayan öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Sadece bugün değil her gün sizin gününüz olmalı. Aydınlık bi̇r Türkiye için en çok siz değerli öğretmenlerimize ihtiyacımız var.

Bülent Serttaş: “Vatan uğruna şehit düşen öğretmenlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızı yetiştirmek için gece gündüz çalışan, didinen, fedakarlık gösteren,dürüstlük abidesi tüm öğretmenlerimizin  öğretmenler günü kutlu olsun...”

İbrahim Tatlıses: “Benim hiç öğretmenim olmadı ve bu hep içimde ukte oldu... Ama yıllar geçti Allah’a çok şükür adımı taşıyan bir okulum oldu... Şimdi orada ki evlatlar da, vatanımın her yerinde olduğu gibi siz değerli öğretmenlere emanetler... Ne yüce bir meslektir, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.”

Etiketler: 0

Abone Ol :