Sahte Tan Taşçı İsyanı!

Abone Ol :

Sahte Tan Taşçı İsyanı!

 

 

Tan Taşçı, kendisini taklit ederek ünlü isimleri, mekan sahiplerini ve markaları arayan kişi hakkında açıklama yaptı. Tan Taşçı, geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meslektaşlarına uyarıda bulunmuş, sonu 31 ile biten telefon numarasından kendisini Tan olarak tanıtan kişiye itibar edilmemesini söylemişti.

Tan Taşçı, günler sonra yeniden konuyla ilgili bir açıklamada bulundu. İsyan eden sanatçı, adını kullanan kişinin müzik piyasası ve ünlüler camiasına çeşitli teklifler sunduğunu, sanatçılara telefonda düet yaptığını, mekanlarla anlaştığını söyledi. Tan Taşçı, kendisini taklit eden kişi hakkında ”Avukatım ve ben sapıklarla uğraşmaktan yorulduk. Ahdım var artık acımak yok. Bana çektiren tüm sapıkları cezalarını çekerken de ben ziyaret edeceğim, inşallah!” sözlerine yer verdi.

"Kendisini Tan olarak tanıtarak insanları işleten sapık hala Whatsapp profiline bir fotoğraf koyup herkesi kandırmaya devam ediyor! Güzellik merkezlerini arayarak randevu alıyor, yahu ben ne alaka!? Hadi geleceğim diyelim, gelmek için sizi neden gece 3’te arayım, ne işim olabilir ki? Uyku güzelliği mi?! Markalardan ürünler isteniyor falan! Ben ne zaman ürün istedim ki? Hiç yapmadığım işler! Sanatçı arkadaşlarımı arayıp saatlerce konuşup düetler, besteler yapılıyor! Mekanlarla konuşulup anlaşma yapılıyor. Yıllardır bar, gece kulübü ve performans hall sahnelerine çıkmadığımızı biliyorlar ona rağmen inanıyorlar! Çeşme’de adamın biri telefonla arayıp Tan’dan şampanya diyor ve masalara şampanya yollatıyor! Yahu hiç yapmadığım işler bunlar….Neden kandırılmaya bu kadar müsait bir toplumuz? Mağdurlara açıklama yapmaktan yorulduk. Avukatım ve ben sapıklarla uğraşmaktan yorulduk. Ahdım var artık acımak yok. Bana çektiren tüm sapıkları cezalarını çekerken de ben ziyaret edeceğim, İnşallah!"

Etiketler:

Abone Ol :