Rumeys İle Çok Özel!

Abone Ol :

Rumeys İle Çok Özel!

"Tozlu Yollar" isimli single çalışmasıyla büyük beğeni toplayan Rumeys ile kralmüzik.com.tr olarak keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

 İlk single çalışmanız hayırlı olsun öncelikle... Müzik dünyasına adım atmanızda ki en büyük destekçiniz  Sinan Özen ile yollarınız nasıl birleşti ?

 Teşekkür ederim Sinan hocam ile yollarım sosyal medya aracılığı ile oldu ben normalde söz ve müzik yapıyorum inatla yükselirim şarkısını Sinan Özen hocama attım geri dönüş oldu ben sözleri verecektim kendisi benim okumamı istedi ve önümü açtı Allah razı olsun böyle başladı...

 "Tozlu Yollar" isimli şarkınızın hikayesini bizimle paylaşırsınız ?

 Çok seversin değer verirsin seninde kuralların vardır bu oyunda,oyun senin kurallarına göre oynanmaz bi bakarsın ki oyuncu değişikliği yapılmış ve sen bunu Son duyarlandansin herkesin yaşamişliğinda vardır bu hikaye sadece birazcık empatiyle "Tozlu Yollar"çıktı.

 İlk projenizde bu şarkıyı seçmenizde ki en büyük etken ne oldu?

Aslında birinden başlamalıydım  özel bi nedeni yok benim bestelerimin hepsi özel ve hepsi güzel...

 Kendi Müzik tarzını nasıl yorumlarsınız?

 Benim için duygu çok önemli sesi güzel bir sanatçıya şarkı yazmam bana duyguyu vermesi lazım ben her tarz yazıp söylüyorum  bana  en çok yakışanın da arabesk olduğunu düşünüyorum.

 Müzikal yolculuğunuza çıkarken en büyük destekçiniz kimler oldu ?

En büyük destekçim ablamdı...O benim uğurum

 Gelecek planlarınız arasında neler var ? Hayali kurduğunuz bir proje var mı ?

 Gelecek planım yok çünkü bizim plan yapmamız çok önemsiz  nasip diye bir şey var ben biraz kaderciyim. Hayalini  kurduğum bir proje var param olursa babası olmayan maddi zorluk yaşayan çocuklara maddi manevi destek olmak  istiyorum.

  Şarkı sözü yazıp bestelerden sizi etkileyen nelerdir? Nelerden ilham alıyorsunuz ?

 Yüreği temiz insanların üzülmesi etkiler annelerin ağlaması etkiler, kadınların ezilmesi etkiler, yüreği fakir insanların yüreği zengin insanları hor görmesi etkiler etkilerde etkiler insanlar ilham kaynağı olmak için yeterli... Takdir edersiniz ki bu kimliği taşımak zor

Etiketler: 4822

Abone Ol :