Rubato ile 'Başka Şarkı'nın Konuğu Ziynet Sali!

Abone Ol :

Rubato ile 'Başka Şarkı'nın Konuğu Ziynet Sali!

İzleyecilerine eşsiz bir müzik keyfi yaşatan ve kısa sürede hem ekranda hem de dijital ortamda milyonlarca izleyiciye ulaşan Rubato ile "Başka Şarkı"nın bu haftaki konuğu Ziynet Sali...

Türkiye'nin usta müzisyenleri Fatih Ahıskalı, Özer Arkun, Göksun Çavdar ve Eralp Görgün'den oluşan Rubato, "Başka Şarkı" programının yeni bölümünde Ziynet Sali'yi ağırlayacak. Özel yorumu ve keyifli sohbetiyle Ziynet Sali bu programda olacak.

“Müziğin Mutfağında Olmayı Daha Çok Seviyorum”

Müziğe çocuk yaşta başladığını söyleyen Ziynet Sali; “ Lise son sınıfta Kıbrıs Kültür Bakanlığı’nın en geç 17 yaşında olan  solistiydim. Onunla birlikte Kıbrıs’ta otellerde şarkı söylüyordum. Hatta o dönem Sibel Can’ın “ Padişah” şarkısının çıktığı donemdi, bende sahnede Sibel Can’In mimikleriyle o şarkıyı söylerdim.” Dedi. Sonrasında konservatuvar yıllarının geldiğini söyleyen Ziynet Sali, müziğin mutfağında olmayı daha çok sevdiğini de sözlerine ekledi.

“Coşkun Sabah’ın Kasetini Dinleyip Evi Temizlerdim”

Programda  Rubato’nun farklı yorumuyla Ağlarmıyım Ağlamam, Çeyrek Gönül,  gibi sevilen şarkılarını seslendiren Ziynet Sali, farklı tarzda ki şarkıları da yorumladı. Bülent Ersoy, Coşkun Sabah gibi bir çok önemli  sanatçının  da seslendirdiği “Bir Gönül Sayfası” isimli şarkıyı da seslendiren Ziynet Sali, küçük yaşlarda Coşkun  Sabah’ın kasetlerini dinleyip evde temizlik yaptığını da söyledi.

“Aşkı da Müziği de Doyasıya Yaşarım”

Oldukça keyifli anların yaşadığı programda Ziynet Sali özel açıklamalarda da bulundu. Aşkı doyasıya ve sonuna kadar yaşamayı sevdiği belirten Ziynet Sali; “ Zaman zaman  yoğun bir şekilde evlenip çocuk sahibi olmak istediğim zamanlar olmuştur. Ben Aşkı yoğun yaşayan bir insanım. Aşkı yaşarken de o tutkuyu göstermek isterim. Yaşarım sonuna kadar… Müziği de böyle yaşarım aslında  aşkı yaşadığım gibi işte ben buyum benim hayatım böyle…”Dedi.

Ziynet Sali'nin konuk olacağı Rubato ile 'Başka Şarkı' Cumartesi 21.00'de Kral Pop TV ve Kral TV'de!


Kral Pop TV - Tekrar Yayınları

Pazar 11.00
Çarşamba 12.00
Cuma 19.00

Kral TV - Tekrar Yayınları

Pazar 15.00
Çarşamba 23.00
Cuma 12.00

 

Etiketler: 0

Abone Ol :