Radyocular Beykoz Demokrasi Nöbetinde Buluştu!

Abone Ol :

Radyocular Beykoz Demokrasi Nöbetinde Buluştu!

15 Temmuz sürecinde devam eden demokrasi nöbetleri kapsamında, geçtiğimiz gün  ülkemizin önde gelen radyoları , Beykoz Belediye binası önünden canlı yayın ile dinleyici ile buluştular….


Kral POP Radyo ve Kral World Radyo’nun başarılı programcısı  Banu Candemir,  Kral FM’in başarılı programcıları Afrikalı Ali, Gönül Dostu Şener ve Nöbetçi Erdem,  yaptıkları canlı  yayınlarla Beykoz’daki  demokrasi nöbetinin atmosferini dinleyici ile buluşturdular;


Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay’da Kral FM canlı yayına katılarak Türkiye’nin çok dinlenen radyosu olduğu için  Kral FM’in  büyük bir sorumluluğu olduğunu söyledi.


Tarık Mengüç ve Nur Ertürk Kral FM’in canlı yayınına katılarak  düşüncelerini dile getirdiler. Böyle hain bir girişim karşısında  millet olarak bir olmamızın önemini vurgulayan Tarık Mengüç ve Nur Ertürk, yapılan hin girşimi kınadıklarını da söylediler.   Ömür Gedik, Nihan ve Lara’da  demokrasinin önemini vurgularken, millet olarak daime birlik ve beraberlik içinde olmamız gerektiğini dile getirdiler.

Etiketler: 0

Abone Ol :