Pentagram'dan Yeni Albüm

Abone Ol :

Pentagram'dan Yeni Albüm

Türkiye’de Metal müziğin öncülerinden Pentagram’ın 1987 yılında çıktığı yolculuk tam 30. senesini doldurdu ve grup yeni albümüyle yoluna hız kesmeden devam ediyor.

Hakan Utangaç ve Cenk Ünnü Bursa’da liseye devam ederken Thunders isimli grubu kurduklarında yıl 1987 idi. Ardında Tarkan Gözübüyük’ün gruba katılması ile birlikte resmen Pentagram tarihi başlamış oldu.

İlk albümünde o dönem dünyayı kasıp kavuran speed-thrash metal akımının da etkisiyle yüksek tempolu ve sert şarkılar söyleyen Pentagram metal müzik ile yaşayan dönemin gençlerinin idolü olarak yolunda yürürken, piyasadaki en yetenekli müzisyenler de kadronun bir parçası oldu.

30 yılın ardından akustik sound’a en uygun Pentagram şarkılarının bir arada bulunduğu yeni albüm “Akustik” ile Pentagram tekrar karşımızda.

Pentagram tarihini yazan hemen hemen tüm elemanlar bir araya gelip, 30. yılı kutluyor. Albümde Şebnem Ferah da konuk vokalist olarak yer alıyor. Müzik tarihimizin yaşayan efsanesi Pentagram’a müzik ile dolu uzun yıllar diliyoruz.

Etiketler: 0

Abone Ol :