Oy Kullanan Sanatçıların Sandık Paylaşımları!

Abone Ol :

Oy Kullanan Sanatçıların Sandık Paylaşımları!

Sanatçılar, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oyunu kullanıyor. İşte sandık başında görüntülenen ve sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşan ünlüler...

Fettah Can: Geleceğimiz için hayırlı uğurlu güzel bir seçim olsun"

Gülben Ergen: Bu sabah erkenden oyumu verdim. Ailem, tüm sevdilerim ve Ülkem için, eğitim, sanat, insan hakları, demokrasi ve terörsüz yarınlarımız için hayırlı olsun.

Ferhat Göçer: Oyumuzu kullandık...

Haluk Levent haydi sandığa...

Demet Akalın: "Ben oyumu kullandım. Hayırlı olsun memleketim için halkımız için. Sükûnet içinde güzellikle akşam olur"

Sezen Aksu oyunu Beykoz'da kullandı. Sezen Aksu basın mensuplarının kendisini oy kullanırken görüntülemesine tepki göstererek, görevlilerden çekim yapılmamasını istedi.

Bunun üzerine Sezen Aksu'nun yanındaki bir kişi ''Buranın müdürüyüm Sezen Hanım'ı çekmeye iznin var mı?'' diyerek, basın mensuplarının çekim yapmasını engellemek istedi.

Oy kullanan Sezen Aksu, basın mensuplarının ısrarlı sorularına, "Oyumu kullandım. Bir şey söylemiyorum" dedikten sonra okuldan ayrıldı.

Yalın: "Canım Türkiyem'in her bir bireyine fayda ve huzur getirmesi dileğiyle"

Hadise: "Umarım ülkemiz için en hayırlısı olur"

Sıla: "Oylar verilsin"

Mahsun Kırmızıgül: Oturduğu yerin yakınında bulunan sandıkta oy veren Mahsun Kırmızıgül burada gördüğü manzarayı sosyal medya hesabından şu satırlarla paylaştı: “Seçim için gittiğim okulun koridorlarında ayakta duramayıp oy kullanmaya gelen yaşlı insanların heyecanları görülmeye değerdi. Yolsuzlukların yaşanmadığı, yasaksız, yalansız, temiz ve barış dolu bir ülkenin özlemiyle Seçim 2018 hayırlı olsun”

Betül Demir: Tüm ailem erkenden kalkıp, Şişli Atatürk Ortaokulu'nda oyumuzu kullandık. Dilerim hepimiz için hayırlı olur.

İrem Derici: Görev tamam, haydi hayırlı uğurlu olsun!

Suzan Kardeş: Haydi ben kaçtım. Sıra sizde OY VER!

Deniz Seki: Vatana millete hayırlı uğurlu olsun. Vatandaşlık görevimizi yerine getirdik, oyumuzu kullandık.

Zara: Türkiyem, en güzel aşk... Memleketim, sevdam. Bu vatan hepimizin...

Etiketler: 0

Abone Ol :