Okan Üniversitesi En'leri Seçti!

Abone Ol :

Okan Üniversitesi En'leri Seçti!

Okan Üniversitesi’nin düzenlediği Okan’da Yılın En’leri 2017 Ödülleri’nin töreni 19 Mart Pazartesi günü gerçekleştirildi. 18 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu törende Selçuk Yöntem, Sıla, Mehmet Erdem, Erkan Kolçak Köstendil ve sinema, dizi, tiyatro, moda dünyasının yıldız isimleri ödüle layık görüldü.

Okan Üniversitesi’nin 26 bin öğrencisinin oylarıyla belirlenen Okan’da Yılın En’leri 2017 Ödül töreni Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü Bekir Okan Konferans Salonu’nda yapıldı.

18 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu organizasyonda Yılın En İyi Kadın Şarkıcısı Ödülü Sıla’ya, Yılın En İyi Erkek Şarkıcısı Ödülü Mehmet Erdem’e takdim edildi.

En İyi Erkek Şarkıcı seçilen Mehmet Erdem “Hepimiz öğrencilik yolundan geçtik. Kimseyi kolay kolay kayırmayacağınızı biliyoruz. Layık olmaya çalışacağız” dedi.

Sıla teşekkür konuşmasında “Beni çok büyük bir coşku ile karşıladınız, teşekkür ederim. Yaptığınız işle bu kadar güzel karşılanmak, size hediyeler verilmesi müthiş. Karşımda pırıl pırıl parlayan gözler görmek umut verici. Umarım her şey çok daha iyi olacak. İşimizi ne kadar iyi yaparsak bizi daha da güzel günler bekleyecek” diye konuştu.

 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :