Natacha Atlas ve Serkan Çağrı'dan Muhteşem Konser!

Abone Ol :

Natacha Atlas ve Serkan Çağrı'dan Muhteşem Konser!

Orta Doğu ve Batı müziği sentezini yaşayan ve yansıtan Mısır asıllı müzisyen Natacha Atlas ile Türkiye’nin dünyaca ünlü nefesi, klarnet sanatçısı Serkan Çağrı önceki akşam Cemal Reşit Rey’de muhteşem bir konser verdi.  

Vodafone Arena’da gerçekleştirilen sezonun ilk derbisi Beşiktaş- Galatasaray  karşılaşmasına rağmen yoğun ilgi gösterilen konser salonunda dinleyiciler koyu Beşiktaşlı Serkan Çağrı sayesinde hem duygusal, hem de neşeli bir gece geçirdi. Çağrı,  Galatasaray’ın önde olduğu sırada konuklara ‘Maça rağmen burada olduğunuz için çok teşekkür ediyorum.  Bir Beşiktaşlı olarak acılar içindeyim. İlk parça için çıktığımda bana Beşiktaş’ın 1-0 önde olduğunu söylemişlerdi. O yüzden çok motiveydim. Şimdi gerçeği öğrendim. Çok hüzünlü çalacağım’ dedi. Birkaç şarkı sonra seyircilerden beraberlik haberini alan sanatçı, repertuvardaki şarkıların yerini değiştirerek Raspiska ve Orient Express gibi hareketli parçalarla tüm salonu coşturdu. Çağrı’nın ‘Oğlum Nefes konserimi reddetti. ‘Baba kusura bakma, maç var gelemem’ dedi’ sözleri herkesi güldürdü.

Masalsı Dakikalar

Çağrı’nın birlikte sahneye çıktığı Mısır asıllı Natacha Atlas’la düetleri de büyük alkış aldı. Muhteşem bir gırtlağa sahip olmasıyla tanınan Atlas’ın nağmelerine Çağrı’nın klarnetiyle karşılık verdiği dakikalar uzun süre alkışlandı. Atlas ‘Davet edildiğim için çok mutluyum’ diyerek memnuniyetini belirtti. Bunun üzerine Serkan Çağrı centilmence bir davranışla konuğunun elini öptü.  Atlas, 1001 Gece Masalları üzerine kurulu ‘Nafs EI Hikaya’  parçasını anons ederken ‘Hint ve oryantal karışımı bir şarkı seslendireceğim. Hep beraber çok değişik bir tecrübe yaşayacağız’ dedi ve seyirciye mistik dakikalar yaşattı. Atlas’tan sonra solo performans sergileyen ve ‘Sır’ albümünden şarkılar çalan Çağrı, uzun süre ayakta alkışlanınca bis yaptı.

Etiketler: 0

Abone Ol :