Milyon Yapım’dan Müzisyenler İçin Önemli Proje

Abone Ol :

Milyon Yapım’dan Müzisyenler İçin Önemli Proje

Türkiye’nin dört bir yanından 240 müzisyen 10 gün boyunca evlerinden 24 saat kesintisiz canlı konserler verecek

Milyon Yapım tarafından hayata geçirilen “Her Ev Bir Sahne” projesi kapsamında 240 müzisyen 10 gün boyunca evlerinden 24 saat kesintisiz canlı konserler verecek. 18-28 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliğin bilet satışlarından elde edilecek gelir, katılımcı müzisyenlere eşit olarak paylaştırılacak.

Pandemi nedeniyle tüm dünyanın zor bir süreçten geçtiği dönemde en çok etkilenen sektörlerin başında müzik sektörü gelirken, Milyon Yapım gelir elde edemeyen müzisyenler için “Her Ev Bir Sahne” projesini hayata geçirme kararı aldı. Proje kapsamında, başvurular ile seçilen Türkiye’nin dört bir yanından 240 müzisyen, 10 gün boyunca 24 saat kesintisiz canlı konserler verecek. Her sanatçının maksimum 45’er dakika konser vereceği etkinlik, Türkiye’nin ilk biletli online etkinlik platformu Sosyo’dan canlı yayınlanacak.

DÜNYADA BİR İLK

10 gün boyunca 24 saat kesintisiz canlı müzik yayınının olacağı “Her Ev Bir Sahne” etkinliği, dünyada da bir ilk olarak tarihe geçecek. Elde edilecek gelirin müzisyenlere eşit olarak paylaştırılacağı etkinliğin biletleri 10 liradan satılıyor.

SANATÇILARDAN DA DESTEK

Projeye, Türkiye’nin önemli sanatçıları da destek veriyor. Moğollar, Manga, Gazapizm, Flört, Buray, Gripin’in de aralarında olduğu birçok sanatçı çekecekleri videolarla projeye destek verecek.

Abone Ol :