Meteoroloji’den İstanbul İçin Yeni Hava Durumu Uyarısı!

Abone Ol :

Meteoroloji’den İstanbul İçin Yeni Hava Durumu Uyarısı!

İstanbul'da akşam saatlerinde başlayarak sabaha kadar devam eden sağanak yağış nedeniyle yollar göle döndü. İstanbullular gece saatlerinde etkili olan gök gürültüsü ve sağanak nedeniyle uykusuz kaldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarılarının ardından beklenen sağanak, sabaha karşı İstanbul genelinde etkisini göstermeye başladı. Kentin bazı bölgelerinde gecenin erken saatlerinde hafif aralıklarla başlayan yağış, ilerleyen saatlerde gök gürültülü ve sağanak şeklinde kent genelinde etkisini sürdürüyor.

Meteoroloji’den İstanbul İçin Yeni Hava Durumu Uyarısı!

Meteoroloji'den sabah saatlerinde yapılan son uyarıya göre gök gürültülü sağanak yağışların akşam saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinde yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre; İstanbul çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların, akşam saatlerine devam etmesi beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" denildi.

Etiketler: 0

Abone Ol :