Kral Grubu Çevikkuvvet’i Ziyaret Etti..

Abone Ol :

Kral Grubu Çevikkuvvet’i Ziyaret Etti..

Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay ve  Kral Gbrubu çalışanları Nadir Güllü ile beraber İstanbul Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Çevik Kuvvet polislerine taziyelerini suanan Kral Grubu çalışanları, radyo programcıları ve yöneticileri, polislere 1000 kişilik baklava hediye ederek moral verdiler.

Ziyaretin ardından soruları yanıtlayan Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay, geçtiğimiz günlerde Şehitler Tepesi’nde gerçekleştirilen hain terör saldırısı başta olmak üzere tüm terör eylemlerini şiddetle kınadığını vurgularken, ziyaretin polislerimize bir nebze olsun moral verme amaçlı olduğunu söyledi. Mehmet Akbay sözlerine şöyle devam etti:  “İçeride polis arkadaşlarımıza sarıldık. Birlikte çay içtik. Tekrar başsağlığı diledik. Bizim memleketimiz Gaziantep’te adettir. Cenaze evine eli boş gidilmez. Bugün elimiz boş gelmedik baklava getirdik. Kendileri de çok mutlu oldular. Polisimizin morali her geçen gün düzeliyor evet ama, polisimiz uyumadan çalışıyor. İçlerindeki ülke ve vatan aşkı onlara güç veriyor. Bu güç onlara yorgunluklarını da hissettirmiyor.”

Etiketler: 0

Abone Ol :