Kral FM En Kral 20

Abone Ol :

Kral FM En Kral 20

Türkiye’nin en çok dinelenen radyosu Kral FM’,in en çok istek alan şarkılar baz alınarak hazırladığı listede bir numarada Ebru Yaşar yer aldı...

 Mart 2020 müzikseverlerle buluşan ‘’Kalmam’’ isimli şarkının Sözü ve müziği Bilal Sonses’e ait düzenlemesini ise Mustafa Ceceli, üstlendi. Ebru Yaşar’ın 2020 yılında ‘’Kalmam’’ isimli şarkısı en çok çalınan şarkı oldu.

 Listemizin iki numarasında İbrahim Erkal’ın 2017 yılında Şubat ayında çıkardığı ‘’Ömrüm’’ isimli şarkı yer aldı. Kral FM dinleyicileri sözü ve müziği İbrahim Erkal’a ait olan ‘’Ömrüm’’ isimli şarkı en çok istek alan ikinci şarkı oldu.

 Üç numarada ise Ebru Gündeş; sözü Günay Çoban’a müziği Niran Ünsal’a ve düzenlemesi Taşkın Sabah’a ait olan ‘’Bende Bir İnsan Evladıyım’’ isimli şarkı yer aldı.

 Dört numarada ise Linet sözü ve müziği Gülden’e  düzenlemesi Selim Çaldıran’a ait olan ‘’Yatsın Yanıma’’ isimli şarkısıyla yer aldı.

 Beş numarada Seccad Mehmedi yer aldı. Eylül 2019’da müzikseverlerin beğenisine sunulan albümde yer alan ‘’Yıllar Utansın’’ isimli şarkıyla Seccad Mehmedi listede  beşinci sırada yer aldı.

 Altı numarada ise Serkan Kaya Zor Bela isimli şarkısıyla yer aldı.

Yedi numarada ise İbrahim Tatlıses yer aldı. Kral FM dinleyicileri istekleriyle oluşan listede İbrahim Tatlıse ‘’Kal Benim İçi,n’’ isimli şarkısıyla yedi numarada yer aldı.

 Sekiz numarada ise Ebru Gündeş Ocak 2019 yılında müzikseverlerle buluşturduğu  sözü Ertuğ Ergin müziği İlker Tekyaygil’e  düzenlemesi Taşkın Sabah’a ait olan ‘’Tanrım Nerden’’ isimli şarkısıyla yer aldı.

 Dokuz numarada Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun ‘2yorgun Yıllarım’’ isimli şarkılarıyla yer aldı.

 On numarada geldiğimizde Sibel Can ‘’Senden Başka Yok’’ isimli şarkısyla yer aldı.

 Onbir numarada ise Serkan Kaya ‘’Yaradanım’’ isimli şarkısıyla bizi karşılıyor.

 Oniki numaraya geldiğimizde ise 2014 yılında ‘’Gülü Soldurmam’’ isimli albümde yer alan Kibariye yorumu ‘’Kaç Kadeh Kırıldı’’ isimli şarkı bizi karşılıyor.

 Onüç numaraya geldiğimizde ise Serkan Kaya ile karşılaşıyoruz. Serkan Kaya bu kez listemize ‘’Tarifi Zor’’ isimli şarkısıyla giriyor.

 Ondört numarada ise sözü Tahir Paker’e müziği Burhan Bayar’a düzenlemesi ise Burhan Bayar & Ceyhun Çelik’e ait olan ‘’Ayrılık Acı Bir şey’’ isimli şarkısıyla Müslüm Gürses yer alıyor.

Onbeş numarada ise Linet ‘’İncir’’ isimli şarkısıyla yer aldı.

 Kral FM dinleyicilerinin oluşturduğu Kral FM En Kral 20’de onlatıncı sırada Azer Bülbül ‘’Duyfularım’’ isimli şarkısıyla yer aldı.

 OnYedi numarada Mümin Sarıkaya Ben Yoruldum Hayat isimli şarkısıyla yer aldı.

Listemizin Onsekiz numarasında ise Koray Avcı yer aldı. Koray Avcı ‘’Aşk sana Benze’’ isimli şarkısıyla listemizde onsekiz numarada yer aldı.

 Listemizin ondokuz numarasına geldiğimizde ise Cengiz Kurtoğlu & Hakan Altun yer aldı. İkili ‘’Duyanlara Duymayanlara’’ isimli şarkılarıyla listemizde ondokuz numarada yer aldılar.

Listemizin yirmi numarasına geldiğimizde ise İbrahim Erkal ile karşılaşıyoruz. İbrahim Erkal 2002 yılında çıkardığı ‘’Sevme’’ isimli şarkısıyla listemizde yirmi numarada yer aldı.

Kral FM En Kral 20: https://www.kralmuzik.com.tr/top-listeler/kral-fm-en-kral-20

 

 

Etiketler:

Abone Ol :