Köprü ve Ötesi Projesinin İlk Ayağı Paris!

Abone Ol :

Köprü ve Ötesi Projesinin İlk Ayağı Paris!

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde Köprü Ve Ötesi projesinin ilk ayağı Paris!


Köprü ve Ötesi 2019, 5 Avrupa ülkesindeki ve yurdumuzdaki iş adamlarını, siyaset adamlarını, bürokratları, gazetecileri ve müzikseverleri bir araya getirecek olan bir tanıtım kültür sanat projesidir.
Bağlama virtüözümüz Ahmet Koç ile dünyaca ünlü Türk Şef Betin Güneş;  dünyaca ünlü ve 15 yabancı müzisyenden oluşan Turkish Chamber Orchestra’sını yöneteceği projenin ilk ayağı 7 Ocak’ta Kral medya sponsorluğunda Paris olacak.

Ludwig Van BEETHOVEN, Wolfgang Amadeus MOZART, Franz SCHUBERT, Georges BIZET, Dmitri SHOSTAKOVICH, Paul De SENVEILLE, Niccollo PAGANINI gibi dünyaca ünlü değerli müzisyenlerin eserleri “Bağlama” eşliğinde icra edilirken; Yunus EMRE, Aşık VEYSEL, Pir Sultan ABDAL, Aşık Mahsuni ŞERİF ve Neşet ERTAŞ gibi değerli ozan ve sanatçılarımızın da eserleri klasik batı müziği enstrümanları ve yine bağlama eşliğinde icra edilecektir.

Dünya müzik dinleyicisi ilk kez, Türkiye’den gelen yerel, otantik bir enstrüman olan Bağlama'dan, klasik batı müziğinin unutulmaz eserlerini; evrensel müzik kriterlerine uygun şekilde aranje edilmiş hali ile dinleyecektir.Turkish Chamber Orchestra ise, vatanımızın bağrından kopan unutulmaz sanatçılarımızın unutulmaz türkülerini batı enstrümanları ile icra edeceklerdir. Her iki icrada yine solist sanatçımız “Bağlama” olacaktır

PROJENİN GERÇEKLEŞECEĞİ ÜLKE ve ŞEHİRLER
FRANSA / PARİS 7 Ocak
İSVİÇRE / ZÜRİCH 9 Ocak
İTALYA / ROMA 12 Ocak
AVUSTURYA / VİYANA 14 Ocak
ALMANYA / BERLİN 16 Ocak

Etiketler: 0

Abone Ol :