Konserler Öncesi Detox!

Abone Ol :

Konserler Öncesi Detox!

 Gülben Ergen,  şu günlerde yeni albümü için stüdyo da sabahlıyor...  Söz ve müziği Sezen Aksu imzalı şarkısı “İnfilak” la da yine dinleyicilerinden tam puan alan  Gülben Ergen konser maratonuna başlıyor.

Şehir şehir gezip sevenleriyle buluşacak olan Gülben Ergen, bir yandan da çıkaracağı yeni albümü için stüdyo çalışmalarını hızlandırdı.

Gülben Ergen, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda  vereceği konserler öncesinde hazırlıklarına form tutarak başladı. Bir süreliğine Detox ‘a giren düzenli olarak sahilde açık havada yürüyüş yapan, haftada bir gün sadece hurma ve su ile beslenen Gülben Ergen yenilenmiş vücudu ile dikkatleri çekiyor.

Gülben Ergen, Kral Pop Radyo Medya Sponsorluğunda  26 Ocak Kıbrıs, 14 Şubat Kayseri, 16 Şubat Gaziantep, 7 Haziran İzmir ‘de dünden bugüne hit olmuş şarkıları ve sahne de söylemekten hoşlandığı şarkılardan oluşan repertuarı ile sevenlerini mest edecek olan Gülben Ergen geçtiğimiz hafta Sefa Gülsoy ‘ın objektifine  verdiği pozlarla sosyal medyada binlerce beğeni aldı.

Etiketler: 0

Abone Ol :