Kısa Boyluyum, Hobbit Kadar Mutluyum!

Abone Ol :

Kısa Boyluyum, Hobbit Kadar Mutluyum!

Geçtiğimiz günlerde tanışma yıl dönümlerini kutlamak için İstanbul'a çok kısa mesafede bulunan Kocaeli Darıca'daki Hobbit köyünü ziyaret eden Aydilge ve eşi Utku Barış Andaç, renkli karelere imza attı.

 

Lüks tatil köyleri yerine, Hobbit köyünü tercih eden çift, adeta çocukluklarına geri döndü. Yüzüklerin Efendisi serisinin vazgeçilmezi olan Hobbitlerin köyünden esinlenerek yapılan köyde, kendini çok mutlu hissettiğini söyleyen Aydilge, ''Boyum da Hobbitler gibi kısa olduğu için bu evler tam bana göre!'' diyerek espri yaptı.

Son dönemde iyice artan ve güzelliği uzun boylu ya da zayıf olmakla ilişkilendiren tüm kalıpların karşısında olduğunu dile getiren Aydilge, ''İnsan olmanın ne zayıf ne de şişman olmakla alakası yok. Aşkın da pahalı, lüks yerlerde instagram için poz vermekle alakası yok,'' dedi.  Bu yüzden tanışma yıldönümlerini, minik boyları ve sevgili dolu köyleri ile bilinen Hobbitler'in köyünü ziyaret ederek kutladıklarını söyleyen çift, ''İnsanları, zengin fakir, güzel, çirkin diye ayıranların, bu hayali kahramanlardan öğrenecek çok şeyleri var.'' dedi.

Etiketler: aydilge

Abone Ol :