Kibariye ENKA Açıkhava'da Dinleyicisini Coşturdu!

Abone Ol :

Kibariye ENKA Açıkhava'da Dinleyicisini Coşturdu!

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları 11 Temmuz akşamı, Kibariye’yi konuk etti. Sevilen şarkılarını seyircisiyle birlikte söyleyen ve coşku dolu bir performansa imza atan Kibariye konserde, dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Buika ile düet yapacağını da hayranlarına duyurdu. 

Kültür sanatın daimi destekçisi ENKA Kültür Sanat, 29. Yıl Açıkhava Buluşmaları kapsamında 11 Temmuz Salı akşamı, Kibariye’yi ağırladı. ENKA seyircisinin alkışları eşliğinde performans sergileyen sanatçı konserde, popüler ve arabesk müziğin en sevilen şarkılarını yorumladı. Şebnem Ferah’ın Sil Baştan, Müslüm Gürses’in Unutamadım, Sezen Aksu’nun Sarışınım, Ah İstanbul ve Gidemem, Tarkan’ın Gülümse Kaderine, Orhan Gencebay’ın Bir Teselli Ver ve Dert Bende şarkılarının da aralarında yer aldığı güçlü bir repertuvarı sahneye taşıyan Kibariye, adıyla özdeşleşen Annem şarkısını da seslendirdi. 


Kibariye, Buika ile Düet Yapacak

ENKA seyircisinin büyük ilgi gösterdiği konserde Kibariye, dinleyiciler arasında yer alan şarkıcı İhsan Güvenç’i sahneye davet etti. Güvenç ile birlikte Esengül’ün Gülü Soldurmam şarkısını seslendiren Kibariye, hayranlarıyla sürpriz bir gelişmeyi de paylaştı. Dünyaca ünlü İspanyol şarkıcı Concha Buika ile birlikte düet yapmaya hazırlandığını söyleyen ünlü şarkıcı, kış aylarında ortak bir albüm çıkartacaklarının müjdesini verdi. 

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları’nın, 10 Ağustos tarihine kadar devam edecek etkinlik programı için facebook.com/enkakultur, instagram.com/enkakultur ve twitter.com/enkakultur adreslerini takip edebilirsiniz.

29. Yıl ENKA Kültür Sanat Açıkhava Buluşmaları etkinlik biletlerine; Biletix.com, Biletix satış gişeleri, Çağrı Merkezi ve ENKA Kültür Sanat Gişesi’nden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: 0

Abone Ol :