Justin Bieber'ın Dudak Uçuklatan İstekleri!

Abone Ol :

Justin Bieber'ın Dudak Uçuklatan İstekleri!

Hindistan’ın en büyük şehri Mumbai’de konser vermeye hazırlanan Kanadalı popçu Justin Bieber adeta dünyaları istedi. Rolls-Royce marka otomobil, helikopter, masöz, badem sütü ve soslanmış mevsim sebzeleri 23 yaşındaki şarkıcının isteklerinden sadece bazıları oldu.

Purpose Turnesi kapsamında 10 Mayıs’ta Mumbai’de konser verecek olan Justin Bieber, istekleriyle şaşırttı.

Şehri gezmek için Rolls-Royce marka bir araç ve 120 kişilik ekibi için 10 lüks otomobille iki minübüs isteyen şarkıcının, konser vereceği stadyuma inmek için de helikopter tercih ettiği öğrenildi.

Beş yıldızlı iki otelin kapatılacağı ve süit odası Babür İmparatorluğu temalı resimler ve mor karanfillerle süslenecek olan şarkıcının stres atması için de tüm yoga malzemeleri ve masöz de hazır bulunacağı bildirildi.

Soyunma odasında, alkali ve vitaminli su, enerji içeceği, maden ve meyve suyu, proteinli içecek ve badem sütü bulunan bir buzdolabı isteyen sanatçı; iki paket tişört, iki paket atlet ve üç paket çorap sipariş etti.

Bunların yanı sıra iPhone şarj aleti bulunan bir müzik çalar da sanatçının kulisindeki yerini aldı.

Soslanmış mevsim sebzeleri, meyve, hindi, marul, peynir, zeytin, biber siparişi, cips, sakız, kuruyemiş, patlamış mısır, siyah çikolata ve mısır gevreği de isteyen şarkıcı, jelibon şekerleme ve kraker sipariş etti.

Etiketler: 0

Abone Ol :