İsviçre Köprü ve Ötesi İle Müziğe Doydu

Abone Ol :

İsviçre Köprü ve Ötesi İle Müziğe Doydu

Bağlama Virtüözümüz Ahmet Koç’un ve kendi deyimi ile konserde solist olan bağlama enstrümanımızın damga vurduğu Zürih’teki konserde müzikseverler müziğe doydu.
Doğu – Batı sentezi bir repertuar ile müzikseverlere muhteşem bir müzik ziyafeti yaşatan Ahmet Koç’a sahnede Dünyaca ünlü Türk orkestra şefi Betin Güneş ve yönetimindeki Turkish Chamber Orkestrası eşlik etti. Tenor Hakan Aysev’in de konuk sanatçı olarak katıldığı konser büyük beğeni kazandı ve alkışlarla sona erdi
Avrupa konserler zincirinin ikinci ayağı olan Zürih konserinin bürokrasiden, iş dünyasına, siyasetten, sanat hayatına pek çok tanınmış konuğu vardı.
Türkiye Cumhuriyeti İsviçre Büyükelçisi Sayın İlhan Saygılı, Zürih Başkonsolosu Asiye Nurcan İpekçi, Hindistan eski Ankara Büyükelçisi Chitra Narayanan, Bosna Hersek Fahri Konsolosu Rüstem Simitoviç, İsviçre’deki Türk derneklerinin Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve müzikseverlerin doldurduğu salonda konser sonunda sanatçılarımıza çiçek verildi, ayakta alkışlandı ve memnuniyetler dile getirildi.
T.C Cumhurbaşkanlığı Himayesinde, Kral TV medya sponsorluğunda Kültür Bakanlığı, Yunus Emre Enstitüsü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Ptt’nin katkılarıyla gerçekleşen 2019’un en anlamlı projesi Köprü ve Ötesi Avrupa Konserleri’nin 3. Ayağı olan Roma konseri 12 Ocak 2019 ‘da Il Conservatorıo Di Musica “Santa Cecillia” Viadeı Greci. 18 Roma’da gerçekleşecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :