İrem Derici'den Single Müjdesi

Abone Ol :

İrem Derici'den Single Müjdesi

İrem Derici iki günlük Bozcaada tatilinin ardından Pınarhisar Belediyesi’nin düzenlediği 8. Kültür, Sanat ve Gençlik Festivali’nde sahne performansı sergiledi.

Sahne öncesi sorularımızı yanıtlayan İrem Derici, “Benim enerjim hiç bitmez, kaktüs gibiyim. Kaktüsü 10 yıl bıraksan susuz yaşar ya ben de öyleyim işte.” şeklinde konuşarak sağlığının iyi olduğunu vurguladı.

8 Eylülde Tarkan’ın Harbiye Açıkhava konserine gideceğini söyleyen irem derici heyecanını şu sözlerle anlattı: ”Yıllar sonra yeniden Tarkan konserine gideceğim. Çok heyecanlıyım. Vokalim Altay önden bilet ayarladı torpiliyim yani... Tarkan’ı en arkandan izlesem ne olur. Kaçmaz bu konser serisi. Yeni albümünün hastasıyım. Albümü çıktığında saat kurup gece kalktım indirmek için.” dedi

Tarkan’ın büyük bir hayranı olduğunu söyleyen İrem Derici, 5 yaşından beri Tarkan şarkıları dinlediğini söyledi ve ekledi Tarkan’a megastar sıfatı az kalır.

Yeni bir maxi single çalışması hazırlığında olduğu müjdesini veren İrem Derici, bu çalışmasında Mustafa Ceceli, Buray, Ayla Çelik gibi isimlerle çalıştığını söyledi.

Röportajımızın ardından sahneye çıkan İrem Derici şarkılarıyla yaklaşık 15 bin müziksevere coşkulu dakikalar yaşattı. Sahnede şarkılarının yanısıra esprileriyle de müzikseverlere eğlenceli dakikalar yaşatan İrem Derici 2 hafta önce bir konserinde sahnede düştüğünü ve 2 hafta ağrı çektiğini anlattı. Bu yüzden bu konserinde topuk boyunu kısalttığını söyleyen İrem Derici “Düşmez kalkmaz bir Allah” atasözüyle insanın başına her şeyin gelebileceği vurgusunu yaptı.

Etiketler: 0

Abone Ol :