İrem Derici Kral POP TV Top 20 Listesinde 1 Numara!

Abone Ol :

İrem Derici Kral POP TV Top 20 Listesinde 1 Numara!


Kral POP TV Top 20 listesi bu hafta da hayli hareketli…

Geçtiğimiz hafta Kral POP TV Top 20 listesinde ‘’Gıybet"    isimli şarkısıyla bir numarada Serdar Ortaç, zirvedekiler listesine yükselirken; top 20 listesinde bu hafta bir numaranın sahibi ise İrem Derici oldu.

İrem Derici  ‘’Evlenmene Bak"  isimli şarkısıyla listemizde 1 basamak yükseldi ve 1 numarada yer aldı.Buray,  “Kimsenin Suçu Yok’’ isimli şarkısıyla Kral POP  TV Top 20 listesinde 2 basamak yükseldi ve zirvenin ortağı oldu. Derya Uluğ ‘‘Okyanus" isimli şarkılarıyla listemizde bu hafta 2 basamak yükseldi ve 3 numarada yer aldı.


Hande Yener ‘‘Mor" isimli şarkısıyla listemizde 4 numarada yer alırken; ‘’Kime Diyorum" isimli şarkısıyla Sertab Erener Kral POP TV Top 20 listesinde 1 basamak yükselerek 5 numarada yer aldı.

Kral POP  TV Top 20 listesi bu hafta bir hayli hareketli

Mustafa Sandal ‘’Dön Dünya’’ isimli şarkısıyla listemize 14 numarada giriş yaptı. listemize yeni giriş yapan bir diğer isim ise Tuğba Yurt oldu. Tuğba Yurt ‘’Güç Bende Artık’’ isimli şarkısıyla Kral POP  TV top 20 listesine 19 numaradan giriş yaptı .Onurr  ise ‘’Ruj’’ isimli şarkısıyla listemize 20 numaradan giriş yaptı.
 

Etiketler: 0

Abone Ol :