In The Fade’in Müzikleri Josh Homme’a Emanet!

Abone Ol :

In The Fade’in Müzikleri Josh Homme’a Emanet!

Fatih Akın‘ın Cannes’da prömiyerini yapan yeni filmi In The Fade (Aus Dem Nichts)’in müziklerini Queens of the Stone Age’den Josh Homme ve Eagles of Death Metal kaydetti.

Ailesi Neo-Naziler tarafından öldürülmüş Katja adlı bir kadının intikam mücadelesi anlatılan filmin başrolünde Diane Kruger yer alırken, Kruger’a Numan Acar, Ulrich Tukur, Johannes Krisch, Denis Moschitto ve Samia Chancrin eşlik ediyor.

Akın Variety‘e verdiği röportajda filmin müzikleri hakkında şu açıklamalarda bulundu; “Bu büyük bir sürpriz oldu. Bunu yazarken, Queens of Stone Age’in müziklerini dinliyordum. Bunun karakterin dinlediği müzik olabileceğini hissettim, kendine zarar veren bir tutumu var ve bir şekilde film kendi kendini yok etme ile alakalı. Ona filmin çok çok eski bir versiyonunu gönderdim. Çok geçmeden geri arayıp filmi çok sevdiğini, acayip etkilendiğini ve hemen işe girişmek istediğini söyledi. 4-5 kez telefonlaştık, 10 kez mailleştik ve sonra müziğe sahiptim. Çok karışık olmayan, hızlı ve çok temiz bir çalışma süreci idi.”

Etiketler: 0

Abone Ol :