Her Konsere Spor Hocasıyla Gidiyor

Abone Ol :

Her Konsere Spor Hocasıyla Gidiyor

Koray Avcı: “Erdal Tosun İle Tanışmayı Çok İsterdim”


Koray Avcı, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Burhaniye Belediyesi tarafından 29’uncusu  düzenlenen Burhaniye-Ören Turizm, Kültür ve Sanat Festivali’nin ilk gününde sahneye çıktı. 9 bin kişinin izlediği konserde Koray Avcı, amfi tiyatronun muhteşem ambiyansında 3 saat sahnede kaldı. Amfi’yi dolduran binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşatan ünlü sanatçı, 2016’da hayatını kaybeden usta sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu Erdal Tosun anısına düzenlenen festivalle ilgili olarak, “Tosun ailesinin tüm üyeleri benim için çok özel. Ben onların filmleriyle büyüdüm. Erdal Tosun’un filmlerindeki her cümlesi, konuşması benim aklımda. Onu görebilmeyi ve tanışmış olabilmeyi çok isterdim. Ama hem yaşım itibariyle hem de daha büyük kitlelerle henüz 3 senedir buluşuyor olmam nedeniyle bu mümkün olmadı. Belki bir yerlerden bizi izliyordur.” diye konuştu.


Yağ Oranım Yüzde On Bir


Koray Avcı, 21 yaşındaki spor hocası Dorukhan Temel'in hemen hemen her konserine kendisiyle birlikte geldiğini ve birlikte spor yaptıklarını söyledi. Spordan çıkıp konser vermeye gelen Koray Avcı, yaptığı sporun sahne performansını olumlu yönde etkilediğini açıkladı. Sağlıklı beslendiğini söyleyen Koray Avcı, vücüdundaki yağ oranının yoğun sporla yüzde 11 seviyesine kadar indiğini söyledi.


Yeni Klip Müjdesi


“Ben Ne Biçim Serseriyim” isimli şarkısına çektiği klibin ardından, senaryosunu klibin yönetmeni İmra Haydaroğlu ile birlikte yazdıkları, “Senin İçin Değer” isimli  albümünde yer alan sürpriz bir  duygusal şarkıya klip çekmeyi planladığı müjdesini verdi. "Senin İçin Değer" albümünün müzikseverler tarafından çok beğenildiğini ve talep gördüğünü açıklayan Koray Avcı, bu albümdeki şarkıların bir çoğuna klipler çekeceğini söyledi.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :