Harbiye'de Erol Evgin Rüzgarı!

Abone Ol :

Harbiye'de Erol Evgin Rüzgarı!

Erol Evgin ‘Altın Şarkılar’ Türkiye Turnesi kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda unutulmaz bir geceye imza attı.

36 yıl aranın ardından çıktığı 'Altın Şarkılar' Türkiye turnesi kapsamında Erol Evgin, şarkılarıyla ve hatıralarıyla ‘Harbiye Açıkhava Sahnesi’ni hınca hınç dolduran yaklaşık 6 bin kişiye uzun yıllar unutamayacakları bir gece yaşattı. Gergedan Yapım ve Sayı Organizasyon işbirliğiyle gerçekleşen muhteşem gecede Evgin, geçmişten günümüze şarkılarının yanı sıra sahnede bir çok sürprize de imza attı.

Biletleri günler öncesinden tükenen “Altın Şarkılar” konserine beyaz pantolon ve beyaz gömlek üzerine giydiği altın rengi ceketle çıkan Erol Evgin, sahnesini “Söyle Canım” isimli şarkısıyla açtı.

Dev Koro Eşliğinde “Ateşle Oynama”

Gecenin ilerleyen saatlerinde bu yıla damgasını vuran “Ateşle Oynama” isimli şarkısına giriş yapan Erol Evgin; “Sıla ‘Altın Düetler’ albümümde bu şarkıyı okumak istedi. Nasıl da güzel okudu değil mi? Buradan Sıla’ya selam olsun” derken, sahneye alkışlar eşliğinde Sıla çıktı. İkili sahnede binlerce kişilik dev koro eşliğinde “Ateşle Oynama” ve 'Yan Benimle'yi birlikte söylediler.

Şarkılarıyla Usta İsimleri Andı

Yaklaşık 3 saat sahnede kalan Erol Evgin, ayrıca yakın geçmişte hayatını kaybeden Türk müziğinini ve sinemasının usta isimlerini şarkılarıyla andı. Kemal Sunal'dan Cem Karaca'ya, Barış Manço'dan Atilla Özdemiroğlu'na, Zeki Müren'den Zeki Alasya'ya, Tarık Akan'dan Müzeyyen Senar'a bir çok usta ismin barkovizyona yansıyan görüntüleri eşliğinde 'Esmer Günler' ve 'Şimdi Uzaklardasın' adlı şarkılarını seslendiren Erol Evgin, uzun süre ayakta alkışlandı.

Ballandıra Ballandıra Anlatın

Konserini “Yarın bu geceyi biraz ballandıra ballandıra anlatın. Adam hiç yaşlanmamış, hala yakışıklı deyin” sözleriyle sonlandıran Erol Evgin’i,  konserini izlemeye gelenler arasında; Deniz Çakır, Gül Onat, Hıncal Uluç, Fikret Ercan ve eşi Nesrin Ercan vardı.

Erol Evgin 'Altın Şarkılar' Türkiye Turnesi'nin 4. ayağında 30 Eylül Cumartesi Bursa Açıkhava Sahnesi'nde sevenleriyle buluşacak.

Etiketler: 0

Abone Ol :