Haluk Levent Harbiye Açıkhava'da Müzikseverler ile Buluştu!

Abone Ol :

Haluk Levent Harbiye Açıkhava'da Müzikseverler ile Buluştu!

Haluk Levent Harbiye Açıkhava'da sahnedeydi!

Harbiye’yi dolduran binlerce coşkulu kalabalık arasından ilerleyerek sahneye çıkan Haluk Levent, serin bir Harbiye akşamında izleyicilerini şarkılarıyla ısıttı!

 

KONSER SAHNEDE DEĞİL HALKIN İÇİNDE BAŞLADI!

Yıllardır binlerce konser veren Haluk Levent uzun yıllar sonra Türkiye’nin en büyülü sahnesindeki buluşmasına halkın içinden geldi! Orkestra ilk şarkıyı çalmaya başladığında binlerce seyirci O’nu sahneden beklerken O, Harbiye’nin en arka sırasından, seyircilerin arasından ses verdi!
Kendisini karşılarında beklerken yanlarında gören hayranlarının heyecanı görülmeye değerdi. Ilk şarkısının ardından Haluk Levent “Açıkhava’nın bir havası vardır. Burada sürprizler yaşanır. Buranın en güzel sürprizi ben olmak istiyorum. Hepiniz hoşgeldiniz!” sözleriyle seyircilerini selamladı.  Haluk Levent, “Konserlerde bana en fazla enerji veren şarkı işte bu!” diyerek dans ekibi eşliğinde “Deniz Üstü Köpürür” şarkısını söyledi. “Elfida”, “Islak Islak”, “Hani Benim Olacaktın”, “İçimde Ölen Biri Var” gibi dillerden düşmeyen şarkıları seslendirdi. “Arhavilli İsmail” şarkısında barkovizyonda gösterilen dev Atatürk görseli seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.
Konserde Haluk Levent’i gecenin başından sonuna dek yalnız bırakmayan izleyiciler Harbiye’yi alkışlarla çınlattı! Sahneye ilk çıktığı günden bu güne kadar söylediği tüm şarkılardan zengin bir repertuar hazırlayan Haluk Levent, arasız verdiği konserinde yaklaşık 30 şarkı söyleyerek dinleyenlerini müziğe doyurdu. Büyülü gecenin finalinde Haluk Levent smokini ile sahnede “İzmir Marşı”nı seslendirirken binlerce seyirci ayakta kendisine eşlik etti!

 

Etiketler: 0

Abone Ol :